| Apetrei_Bogdan_1995 a întrebat:

De ce lumea vorbeste numai de sex/relati peste tot?

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Nu-s de acord. UNII putem mai mult. Majoritatea nu. Altfel am fi trăit într-o lume mai bună.

24 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Pentru că omul e un animal complex, dar totuşi un animal. Poate fi redus la trei chestii: mâncat, băut şi reprodus.

| Apetrei_Bogdan_1995 explică (pentru Gizăz):

Adevarat,putem mai mult dar nu incercam uneori.

| Gizăz a răspuns (pentru Apetrei_Bogdan_1995):

Nu-s de acord. UNII putem mai mult. Majoritatea nu. Altfel am fi trăit într-o lume mai bună.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca atat o duce capul. unde ai auzit tu la un club sau intr-un grup mare de oameni sa se vorbeasca despre chestii de fapt interesante, ca istoria sau mai stiu eu ce. peste tot pupat in fund, ca aia duce la sex.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt istoria e un subiect mai de rahat decat mâncarea. laughing

Spui la misto, sau chiar ai probleme§? laughing

Tu ai probleme daca consideri istoria ca pe ceva mai cool

| Apetrei_Bogdan_1995 explică (pentru anonim_4396):

Am discutat 3 ore cu un tip despre revolutia industrala in timp ce jucam Civ V.Eu jucam cu Marea Britanie. Poate ca esti tu prea cool ca sa ai discuti inteligente sad

Sa numai faci comentarii de genul ca o sa am impresia ca vb numai cu fete de 15 ani si in afara de fb nu stiti sa vb. nu am zis ca istoria e "cool", dar sa nu vobesti deloc, inseamna ca e proasta fatuca. asa stii cata cultura generala are, daca nu mai bine vorbesti cu un zid. poate asa afli ceva nou si interesant

Te pisi pe cultura generala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Apetrei_Bogdan_1995):

Oh vai...istoria denota inteligenta mai nou? Pffff... Vai si amar!

Ti-a spart careva contul sau te-ai prostit in ultimele zile? las-o balta ca dam in altele.

Numai ratatii considera istoria, religia si politica subiecte de interes sau cultura. Ca vorbesti despre relatii, sex, mancare sau celelalte trei tot aia e. Pierzi vremea.

Tu, cel care ai pus intrebarea, iti place sa folosesti functia de Ignore?batting eyelashes

Ratati? Imi pare rau sa vad unul din produsele societati moderne.Tu despre ce vorbesti? Care este scopul unei discuti la tine? Poti sa zici ce vrei dar daca te limitezi la ce e "cool" esti deja prins intro lume prea mica.E doar istorie! Te limitezi singur si e trist sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Apetrei_Bogdan_1995):

Imi pare rau ca tu nu recunosti cand cineva isi bate joc de tine si il iei in serios. laughing

LoL

Ce inapoiat trebuie sa fi ca sa zici asta.

Istoria inseamna fapte si intamplari din trecut.
Uite o intamplare : tu ai aparut.

Religia- are legatura cu istoria si este cea care da speranta oamenilor

Politica- se bazeaza pe legi si constitutie care fac tarile sa functioneze. Ar fi un haos total fara legi.

''Pierzi vremea'' - ei bine, eu cand stau cu ceilalti colegi despre d-astea stam sa vorbim ( exceptand filmele/serialele si muzica) fiindca ne place, iar asta inseamna ca nu ne pierdem timpul pe degeaba.

Ba da, il pierdeti. happy

Dar tu despre ce vorbesi de obicei si nu-ti pierzi vremea? happy

Si eu pierd vremea orice as face. Asta era ideea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste idiocratie.

Si eu ziceam ca le-am vazut pe toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te satisface mai mult ca sexul? Ce te face mai fericit decat o relatie care implica o comuniune afectiva deosebita? Eu zic ca sunt motivewinking

| fqwaf a răspuns:

Nu toata lumea vorbeste, dar sti tu ce sti ca procentul este foarte mare si a crescut foarte mult. Dintr-un punct de vedere este bine, deoarece se stie pot sti unele lucuri de la inceput. Din alte privinte, nu... in sensul ca unii omaeni numai despre asta stiu sa vorbeasca, numai asta au in cap si iau la misto persoanele care nu se in cadreaza.

| NyanPenk a răspuns:

Pentru ca din moment ce ascunzi ceva de cineva acel cineva devine foarte tentat du-te tu pe o plaja unde locuiesc doar persoane goale care fac sex in vazul lumii atunci totul devine ceva banal si neobisbuit.

Întrebări similare