| RAY a întrebat:

De ce ne place sa dam false speranțe altor persoane? daca adevaraul e dur nu trebuie spus, acceptat?

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Din lasitate si mila.
Foarte proasta combinatia in cazurile de genul.
Crezi ca faci un bine ca ii dai speranta, ca iti e mila sa-i spui ca nu conteaza asa cum crede ea, dar ii spui sau arati mai tarziu, de obicei doare mai tare.
Cel mai bine e sa fi prudent, sa ai grija cui ii dai speranta.
Lasitatea e ca eviti un anumit conflic, ca te simti aiurea si tu cand faci asta, din motivul asta amani, dai inapoi pana la un anumit punct.
Ar mai fi imaturitate, etc.

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Lasa mai arsenal ca nu e problema.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Nu e clona mea, e un user cu acelasi nume ca al meu, dar nu vreau sa schimb, asta e prescurtarea de la numele meu

| RAY explică (pentru Drimmero):

Poti da mesaje

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Eu nu prea sunt genul care sa dea sperante false, mi se pare prostesc, eu le zic verde-n fata, nu-mi convine, pa!

| xByte a răspuns:

Desi toti afirma ca vor un adevar dur, de fapt toti prefera o minciuna buna. Doar gandeste-te cat de tare ar fi sa traiesti toata viata intr-o bucla a ta detasata de realitate, fara ca cineva sa te scoata din ea vreodata. Sau un exemplu brut ar mai fi iubirea. Cum ar fi sa stai toata viata ta cu o persoana ce nu te iubeste, in timp ce ea doar te minte ca te iubeste, iar la finalul vietii tu sa mori crezand ca ai fost iubit toata viata, si ca ai avut o viata frumoasa. Asta este adevarul, toti preferam sa zburam in lumea noastra roz, fara ca cineva sa ne taie aripile, decat sa nu avem aripi si sa trebuiasca sa induram ce regasesti la sol. Asta este opinia mea, eu unul prefer o minciuna buna, decat un adevar dur, sau si mai rau, o minciuna proasta ce sa ma forteze sa fac o tranzitie brusca de la lumea mea roz la realitate.