| Ţiiţţţu a întrebat:

De ce nu inteleg useri sa nu mai puna intrebari legate de teme! sau dc nu inteleg ceilalti useri sa nu i ajute! pe site mai ales la catergoria educatie e plin de copii care isi fac tema... m-am saturat sa i tot reportez! nu e corect ce fac. voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Amachia a răspuns:

Ruxandra1 in mare masura ai dreptate dar ia gandeste-te ca pot sa posteze exercitiile de lene sa mai gandeasca la rezolvarea lor.bun, nu intelegi, dar macar ai incercat sa il faci? asta e prbl :* ca nu se straduiesc

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și eu sunt contra lor!
Pa, pa.

Apache
| Apache a răspuns:

Tu te astepti sa termine ei ...cand adminii se apuca sa le faca categorie de teme?
good joke man. good joke

| Ţiiţţţu explică (pentru Apache):

Da ai foarte mare dreptate! dar macar nu o sa i vad imprastiati pe la toate categoriile cu faceti-mi tema si la mine va rog! si prostii de alea

| Bunicul62 a răspuns:

Trrebuiesc intelesi ei sunt ocupati cu metin si timpul pentru invatat tinde spre 0. La mine in sat cind nu stiu o taie la Parintele ca Preoteasa este profesoara si gasesc cuvint de invatatura, Scoala nu mai este in sat nici dispensar ducem copii cu caruta la scoala ca asteapta mititeii de au urchile lungite dupa autobuzul care nu vine de x luni (primaria nu are bani) Vara. iarna ploaie ninsoare cu cii la trap se duc la scoala, Pasc oile iau cartea in traista si citesc Nu au chef de scoala da tasu armata jos din dud si le vine mintea la cap.

| BlONdAaAa a răspuns:

Mai...Si eu am postat si m-a ajutat cineva recunosc la tema da numi scriu toate exercitiile decat ce nu inteleg Si mai postez si pentrufaptul ca eu sunt singura acasa si nu are cine sa ma ajute

| ruxandra1 a răspuns:

Buna! Dar ce ai cu ei ¿? sunt si ei mici si nu stiu sa faca temele! Deaia ii Toti Pentru Unu, de ce sa nu ii ajutam si pe ei... poate ca nu are cine sa ii ajute.la asta nu te gandesti,sau altele.Dc sa fim egoisti! Dar sincer pe tine nu te ajuta nimeni la teme? aa sau poate faceai meditatii,poate iti permiteai, sau mergeai cu temele nefacute, ex cazuri.dar oricum nu trebuie sa fim asa! Cine ii de acord cu mine sa isi spuna parerea!

| Amachia a răspuns (pentru ruxandra1):

Ruxandra1 in mare masura ai dreptate dar ia gandeste-te ca pot sa posteze exercitiile de lene sa mai gandeasca la rezolvarea lor.bun, nu intelegi, dar macar ai incercat sa il faci? asta e prbl :* ca nu se straduiesc

Întrebări recente