| Gabrielg29 a întrebat:

De ce oamenii cu bani multi sunt rai?
Eu unul nu sunt rau si nu am bani dar nu pricep de ce oamenii cu bani sunt ingamfati, pe mine parintii mei m-au invatat sa fiu cu bun simt dar eu la liceu cat si dupa terminarea lui am cunoscut o multime de oameni cu bani carora le place sa rada de altii pe care ii vad ca isi cumpara lucruri ieftine sau mancare ieftina.

Ceea ce nu pricep eu este de ce oamenii cu bani sunt rai si fac misto de cei care nu au bani.

Imi poate explica cineva?

P.S.: de mine au ras multi copii pe tema asta.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca sant idioti

| positivity a răspuns:

De multă vreme, banii au fost ceea ce au format categoriile sociale; a fost o regulă ca având mulți bani, să trăiești bine și fără stres.
În ziua de azi, oamenii au exagerat cu acest lucru. Se pare că banii sunt mult mai importanți decât o ființă umană. Dar de ce? De ce s-a ajuns tocmai aici?
Persoanele cu mulți bani, după cum spui tu, știu să se distreze în mare parte, ei nu au cunoscut teama, nu au avut probleme. De aici și comportamentul lor.
Să faci mișto de persoanele diferite e la modă acum. Se apreciază prostia, șmecherimea. Caracterul omului a fost uitat, bunătatea nu mai este căutată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rautatea uneori nu are motive sau limite si e un fel de ''virus'' care macina inima si constiinta omului.

Nu-i baga in seama ...sunt doar idioti.