Apache
| Apache a întrebat:

De curand am aflat ca media mea de admitere la liceu va fi mult mai mica decat ma asteptam! Ma descurc mult mai bine decat unii colegi din clasa la majoritatea materilor dar nu inteleg deloc matematica, si de aceea o sa am media de admitere cam 7, 80! si ma supara rau faptul ca imi vad acum sperantele la un liceu bun distruse, stiind ca am muncit 8 ani ca un prost! Nu prea am prieteni si nu ma inteleg pre bine nici cu colegii asa ca imi este foarte greu sa trec peste asta! Daca a mai fost cineva in situatia mea imi poate spune cum sa trec peste ea?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa stii ca n-ai muncit ca un prost. Fiecare informatie pe care ai acumulat-o in scoala iti va fi de folos intr-o zi. In principiu, invatam ca sa stim, nu ca sa luam note mari. Cred ca ar fi trebuit sa iei o maura mai din timp cu matematica (poate niste ore suplimentare te-ar fi ajutat, dar nici in liceu nu e tarziu.

1 răspuns:
| ravanoos a răspuns:

Sa sti ca si eu sunt in pielea ta! doar ca eu sunt pe clasa a IV-a.Am numai note bune dar risc sa-mi stric media din cauza matematicii! am avut un test la mate dar mie si groza ce nota o sa am.Totusi ce conteaza daca nu esti la cel mai bun liceu? Poti sa vi la unul mai putin bun dar tot inveti ceva! oricum daca vrei sa faci si facultate sigur o sa-ti vina media 8-9 poate chiar 10!