Eu recunosc : Primii 25 de ani din viata mea.
Nu penibil, dar m-am simțit asa de prost și mi era Rușine de rușinea mea sincer
o sa ți zic mai multe
1. Eram la o activitate la liceu cu apa sursa de viața, aveam invitați inspectori și din ăștia, tot personalul liceului pregătise o masa lunga plină cu detoate, totul se filma, iar eu in timp ce vorbea nenea ăla am vrut sa ma ridic și mi s-a apucat fermoarul la geaca de fata de masa și am dat cu ea pe jos (cu farfurii și sucuri și aproape tot) m-am simțit ca un rahat efectiv
M a certat diriga a doua zi și semestrul ăla numai in 5 și 6 m-a ținut
2. In clasa a 4a am participat la miss in școala mea, iar după 2 probe care m au plictisit grav, când mi-a venit rândul le-am zis ca vreau sa merg la baie și au ras toți
(in capul meu era :ma duc la baie adică ma duc acasă )
Cum am ieșit de acolo m-am dus acasă și nu știu pana in ziua de astăzi ce s-a întâmplat după![]()
3. Eram in avion, aveam un pahar de suc in fata mea, adormisem și am avut un reflex al piciorului, adică am dat asa deodata cu piciorul in pahar și a sarit tot sucul pe mine. S au uitat toți oamenii la mine și eram plină de suc și alții râdeau.
Când l-am bătut pe tata la cap sa cumpere bilete pentru un muzician care-mi plăcea pe atunci. Sunt multe de povestit dar de ala mi-am amintit azi-dimineață.
FreddieM întreabă: