Nu te lasa, le poti zice sa lase un spatiu vizibil ca sa vezi ce e in el altfel nu comanzi daca nu-ti convine
Eu chiar azi am primit colet de la ei, maica-mea a vazut reclama cu fierul de calcat Tefal si am comandat joi si azi pe la 12 jumate a ajuns coletul la usa.
1. avantaj - eMAG livreaza acum cu Cargus se pare ca au renuntat la fan curier
2. avantaj - da, dupa ce platesti poti deschide coletul sa vezi daca nu e deteriorat ceva inauntru, daca e deteriorat se face doar un proces verbal de catre curier si banuiesc ca intai iei legatura cu emagul si curierul vine inapoi in a doua sau a treia zi sa preia coletul pentru inlocuire.
3. produsele vandute de e-mag sunt in general noi
4. eMAG nu vinde produse sh
5. eMAG vinde produse resigilate, care sunt tot noi insa au fost expuse in showroom, sau desigilate cutiile, unele pot avea zgarieturi sau cutii deteriorare, toate aceste produse au reduceri uneori semnificative de pret.
Era sa uit, produsul NU se poate trimite inapoi decat daca nu corespunde - e altul decat ce ai comandat, are defecte sau are probleme estetice - ciobituri, sparturi, zgarieturi, acestea din urma DOAR aparute in urma livrarii. E important sa deschizi coletul sa verifici aceste probleme care tin de aspect, curierul Cargus fiind printre cei mai buni curieri nationali alaturi de DPD si Nemo.
Eu in general am comandat pe internet produse IT. Din pacate la acest capitol emagul nu prea are cele mai mici preturi. Inainte de a comanda verifica intotdeauna pretul pe price.ro, si daca nu e cel mai mic la eMAG, alege cu incredere doar dintre urmatoarele - azerty, mediadot, sigmanet. In ce priveste produsele foto - camere foto si accesorii, alege intotdeauna f64.ro, de la care de altfel se aprovizioneaza toti ceilalti, decat in cazurile in care un magazin de top are vreo reducere semnificativa. Si da, f64 participa la black friday. In rest magazine notabile cu reduceri (uneori) ar fi Altex/Media Galaxy si DOMO.
ionescuandrada2000 întreabă:
ionescuandrada2000 întreabă: