| LisaJulie a întrebat:

Era un utilizator care spunea aici ca majoritatea persoanelor de pe TPU care se declara atei cu viziuni progresiste de fapt sunt puști, studenți sau tineri de pana in 30 de ani! Deci cum ați demonstra cuiva de pe TPU ca nu sunteți tineri ci adulți educați?

5 răspunsuri:
| shyde a răspuns:

Ar trebui? Literalmente toti savantii sunt atei. Nu mai e nimeni religios. Gata, s-a incheiat cu damblagelile, suntem oameni rationali. Nimic dupa moarte, nimeni in ceruri. Sa citeasca Stephen Hawking daca vor sa afle mai multe, si sa ne lase in pace, ca nu suntem obligti sa le dovedim NIMIC

| Mosotti a răspuns:

Eu am 47 ani si ceva si tot ateu sunt, daca esti educati si mai stii ceva, stii ca nu ai cum sa crezi in religia iluzorie facuta de bogati ca sa prosteasca fraierii, stii cine a facut-o, de ce a facut-o.

Nu poate demonstra cineva cine e dar nici nu conteaza varsta, conteaza ca ne-am prins de adevar.
Si tinerii pot fi educati sau nu, si adultii tot asa, nu conteaza, educatia e una, inteligenta e alta.
Poti sa fi adult needucat puscarias si sa fi ateu sau sa fi profesor de matematica universitar educat ateu.
Sau neatee ambele variante.

Am explicat eu pe aici cine si de ce a inventat relgia, pe dumnezeu, etc, si am dat si dovada.

| Mosotti a răspuns (pentru shyde):

Exact, se stie ca religia e vrajeala bogatilor pentru a subjuga fraierii, cine are ceva in cap realizeaza pentru ca faptele o arata.

| J0B0MAT a răspuns:

TPU e de pe vremea mess, hi5, a celor născuți secolul trecut când nu exista tiktok, insta, Facebook, deci majoritatea utilizatorilor TPU au de la 25 în sus. Minorii sunt mai puțini, ei s-au născut cu alte mijloace de comunicare mai populare sau ai care le răspunde la întrebări.

| shyde a răspuns (pentru Mosotti):

A avut multe scopuri. A inceput pentru a salva popoarele persecutate de sclavie si tortura. Apoi a fost folosita ca arma de manipulare pentru alte razboaie si subjugari istorice, e extrem de greu sa judecam daca cu sau fara ea era mai bine. Dar este cat se poate de clar ca e falsa.