| carminaburana43 a întrebat:

Eu inca asa ceva nu am patit in viata mea.Am pus trei reviste pe pat si niste carti.Am iesit din camera si cind m-am intors erau toate cartile, dar cele trei reviste disparusera.Totusi exista fenomene paranormale?

7 răspunsuri:
| carminaburana43 explică:

Nu sunt fetita am 48 de ani si nu m-i s-a intimplat asa ceva am rascolit toata casa nu e prea mare e doar un apartament cu 2 camere si sub pat si peste tot nu e! Au venit ai mei acasa le-am pus si pe ei sa caute si nimeni nu a gasit nicaieri.

Iarasi raspuns anonim! Atunci te rog introdu acolo in casuta de cautare intrebari sau raspunsuri cuvintul paranormal si sa vezi citi au trait fenomene paranormal si au dat si nume la cele traite=chiar un expert TPU a trait fenomene paranormale, daca nu crezi caut intrebarea respectiva si iti spun numele expertului TPU cu care s-a intimplat.Eu stiu f bine ca nu sunt dusa, anonimule pentru ca habar nu ai de teoria stringurilor si a universurilor paralele.

Sa se linisteasca toata lumea.Nu au fost fantome, nu a fost univers paralel am gasit revista pusa la loc de unde am luat.

| adriana_4416 a răspuns:

Buna draga carmina,
nu lua in seama '' vorbele urate '' spuse de cei din jur.

Exista fenomene paranormale.
Cei care nu au trecut prin asa ceva, o sa treaca mai devreme sau mai tarziu.

Ceea ce nu se vede, nu inseamna ca nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carminaburana43 scuze la varsta ta esti dusa tare

| dαɴЗ a răspuns:

Neahh laughingOare exista? smug...laughing Nici gand, fetito/baiatule stai lin ca nu ti se intampla nimic asa patesc si eu si ma trezesc cu ele sub pat oh go on. Oare exista? devil

| dαɴЗ a răspuns:

La 40 -si da ani crezi'n fantome? laughing

Întrebări similare