|

Eu nu inteleg iar oamenii, ei se barfesc intre ei dar se asteapta de la tine sa nu ii barfesti, pai ce sa faci?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce face olteanul cand nu are ce face?
isi pune haina in par si o pazeste sa nu i-o fure cineva

la restul lumii e cu barfa, iar in "jocul" de societate respectiv se include si faptul ca daca esti prins barfind pe respectivul, atunci sa iasa scandal, eventual bataie big grin

EFECTIV din cauza asta companiile mari care au oameni foarte greu de gasit (bine pregatiti, specializati in domeniu, etc.), asa ca nu isi permit sa ii piarda, dau o tona de bani pe angajati de gen "resurse umane", sociologi, sociologi specializati pe comunitatiile de birou (nu stiu foarte exact cum se numesc, au un nume mai explicit) pentru ca de la barfa se ajunge la mancatorie, si de la mancatorie se ajunge la o atmosfera execrabila si paranoica in intreg locul de munca, asa ca daca poti sa pleci, iti iei catrafusele si te cari

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oamenii barfitori într un final nu sunt apreciați de ceilalți, fac impresie proasta. Poate ii asculți uneori, poate îți place o picanterie, poate și noi mai scăpăm ceva cand cineva ne supăra etc, dar cei barfitori de meserie, sunt criticați de majoritatea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu conteaza vremurile grele, caracteru e caracter, cine-l are nu face asta indiferent de vremuri.
Au pretentii tampite, nu poate cere ceva ce ei nu ofera, nu le convine ca x i-ar barfi, dar ei o fac, nu au minte.

Te barfeste cineva care nu e prieten adevarat, iar cum multi au 100 prieteni si de suprafata, e si normal ca asta e, insa ei daca stau cu aia, si ei sunt la fel, ca un om de calitate nu apuca prea mult sa fie barfit ca se debaraseaza repede de ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma stii pe mine cu vorbe din topor
"ciocul mic si joc de glezne"
Adica iti vezi de-ale tale, daca cineva incearca sa vorbeasca ceva urat despre o persoana tu ai tot dreptul sa-ti alegi ce conversatii vrei sa porti, corect? Asa ca poti sa zici: mie nu-mi place sa vb despre asta asa ca hai sa schimbam subiectul.
Daca lasi pe cineva sa vorbeasca urat despre cineva oricum acea persoana trebuie sa-si asume vorbele aruncate (cam asta e problema generala a limbii, limbajului),
Daca asculti poti sa ajungi in cercul ala vicios: "i-am zis lui Ray si a zis ca nu spune nimic" sau mai rau "El minte".
Cum e si cu faza cu "hai sa-ti spun un secret dar sa nu-l spui la nimeni". Cand un secret e ceva atat de personal incat nu mai e secret daca-l impartasesti cu cineva.
Si mai e ceva, noi ne-am invatat frumos, sa fim politicosi, sa ascultam oamenii si sa ne spunem si ofurile. Barfele se formeaza cand cineva nu reflecta mai intai asupra propriei persoane dar judeca in necunostiinta de cauza alta persoana. Cam asta e ipocrizia barfei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Vin din ce in ce vremuri mult mai grele, nu ne mai putem baza acum ca nu suntem barfiti pe la spate, sau chiar in fata. Ne asteptam la orice, nici in prieteni numai outem avea incredere. Fiecare e pentru el acum, dar oricat de bun ai fi tot se va gasi cineva sa te vorbeasca pe la spate asta e. Pai unele persoane se dau, - Sfinte - si se jura ca ele nu barfesc sau sifoneaza, eu unul sunt plictisit de specimene din-astea. Mai bine sa nu ai de-a face cu sifoane si barfitori, chit ca e femeie sau barbat, sa te feresti de ei la fel ca de boschetari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa e structura umana. Toți am vorbit de rău la viata noastră măcar 1 persoană, iar toți ne așteptăm să nu fim vorbiți de rău de alții.
Poti da dai si de oameni educați care nu "împrăștie" aiurea vorba. Oamenii care o fac probabil nu sunt încă maturi și nu au trecut de perioada adolescentei sau sunt pur și simplu niște persoane care cu asta se ocupa. Nu au nimic altceva de făcut. Asta este tot ceea ce fac:bârfit. Pentru ca e mai interesanta viata altora decât a ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează