| unul0123456789 a întrebat:

Fetelor, cred ca daca s ar desfiinta facebook-ul, messul, TPU, toate retelele de socializare chiar si internetul...Sigur intrati toate in depresie si in maxim un an de zile va taiati venele Hai recunoaste ti...Asa e?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

N-ai sa vezi asa cevasmugsmug
Sunt cu capul pe umeriwinking
O zi buna s aihappy

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu nu.
Atâta timp cât există cărţi pe care să le citesc, eu trăiesc.Asta e lumea mea.

| T0T a răspuns:

Saracele fete. Chiar nu meritau asta. Stii?

| Fatamuntilor a răspuns:

Orice invat are si dezvat!
um crezi ca am rezistat in adolescenta fara toate astea
Probabil m-as reapuca de citit, as iei cu bicicleta(vara).

| Doub a răspuns:

Nu. Iooooi.

| unul0123456789 explică (pentru Doub):

?

| Doub a răspuns (pentru unul0123456789):

De ce crezi ca ne-am taia venele?

| Mayar a răspuns:

rolling on the floor
De s-ar intampla asta, brusc, toate lumea ar avea mult mai mult timp, deci ar fi super, insa totodata, internetul iti punela dispozitie toate informatiile pe care le doresti. Poti afla tot ce vrei din cateva click-uri. Eu zic ca aceasta chestie e utila. Acum, ca altii nu profita de treaba asta, ci de alte retele... treaba lor... fiecare isi pierde timpul cum il duce mintea.

In trecut erau multi oameni remarcabili, foarte inteligenti - aveau timp. Acum, nu mai sunt la acelasi nivel, caci nu isi dedica tot timpul vocatiei sale, ci il mai si pierde pe internet. Dar iarasi, cum ziceam, poti afla orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu-i adevărat, din contră, mie mi-ar plăcea să nu existe atâta tehnologie.Și de ce doar fetele?

| AlexDFY a răspuns:

Sunt baiat, si de ieri mi-am dezactivat facebook-ul, si imi este mult mai bine, de ceva timp nu ma mai uit la televizor, si observ ca am mai mult timp.

| 1DeadMemories a răspuns:

Coane ...eu n-am FB, pe YM intru de 5 ori pe luna, iar pe site-ul asta intru sa ma amuz la intrebarile idioate pe care le puneti. Cred ca mi-ati lipsi rolling on the floor)))))0

| andraa112 a răspuns:

De ce zici asta doar despre fete? Plus, de ce am face asta? Unele avem o viata.