| Gabriela2011 a întrebat:

Funda! Vreau si eu mesaje cu "la multi ani " pentru prietena mea cea mai buna!

Răspuns Câştigător
| meandyou199 a răspuns:

Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul' nu o sa mai am ce sa-ti doresc.
Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi
O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei apropiati. La multi ani!
sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat...
Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!
FUNDA?

1 răspuns:
| Ruxuuuxu a răspuns:

De ziua ta sa te simt inconjurat de prietenie, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau…

sa te simti ca pasare in inaltul cerului, ca o ploaie datatoare de viata, sa simti ca esti tu cu adevarat…

De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata! urarile-cele-mai-calduroase1

La Multi Ani inca o data, spune-mi, cand o facem lata? Cu ocazia zilei de nastere noi iti dorim tot binele din lume si mult succes in toate! La Multi Ani