Fundatia Calea Victoriei te asteapta la scolile de vara

In august, vino la Fundatia Calea Victoriei sa te bucuri de un mini-concediu in fiecare seara. Este o perioada potrivita sa participi la scoli de vara - o serie de intalniri zilnice, de luni pana vineri, incepand cu ora 19:00. Mai mult, daca vii la unul dintre cursurile noastre din aceasta luna, vei primi un cadou din partea noastra.

 

Iata cateva recomandari pentru luna august:

 

 

Scoala de vara de actorie, cu Smaranda Caragea, 17 – 22 August – Ce inseamna sa fii actor? Omul societatii de astazi are nenumarate „roluri” pe care si le asuma zilnic: in familie, la birou, pe strada etc. Te invitam sa incerci sa-ti descoperi eul autentic prin intermediul teatrului. sase zile in care vei invata cum sa iti folosesti mai bine calitatile si apitudinile pentru a te simti mai bine in societate, cu prietenii, dar si in fata unui public.

 

 

Atelierul de stil vestimentar feminin, cu Valentina Balasa Ario, 3 – 6 August – Toti ne dorim sa aratam bine! Dar cum putem obtine asta cu certitudine si cu un buget folosit cat mai eficient? Afla ce tinute si culori ti se potrivesc, cum sa-ti pui in evidenta punctele forte si ce piese vestimentare n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei doamne. Valentina Balasa Ario, fost model, in prezent consilier de imagine, te va ajuta sa-ti transformi imaginea pas cu pas, in functie de preferintele personale si de stilul tau de viata.

 

 

Scoala de vara de networking: Cum stabilim si mentinem relatii?, curs cu Cristian Ezri, 10 – 13 August – Relatiile pe care le construim sunt unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le detinem. Dar cum sa utilizam acest capital? Networking-ul ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern. Vino sa inveti arta de a stabili, mentine sau intrerupe relatii si, nu in ultimul rand, sa practici networking-ul cu gratie.

 

 

Cinci pasi spre starea de bine, curs cu Eduard Bucescu, 24 – 28 August – Exista metode prin care iti poti mentine sau proteja starea de bine, dincolo de anotimpuri, varsta si diversele provocari cu care te intalnesti in viata cotidiana. Starea de bine se castiga cu pasi marunti si nu este neaparat sinonima cu bunastarea, este acel sentiment inefabil care te face sa te bucuri de viata si de echilibru.

 

 

Gasiti programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro, Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sunt in categoria celor cu +40 si plus de asta, nu stau in Bucuresti.
Cei din apropiere sa profite si sa se bucure din plin happy
O seara buna tuturor happy

| nic3rr a răspuns:

Nu stiu cum sa raspund la intrebarea astahee hee

| RareşTPUro a răspuns:

Daca eram mai aproape de Bucuresti.

| Croampa a răspuns:

Nu stau in Bucuresti! tongue

| SabinaQueen a răspuns:

Nu stau in Bucuresti

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Nu stau in Bucuresti

| MonstruletulDinBomboaneExpirate a răspuns:

Ce frumos, multumim! happy

| TanyaTanny a răspuns:

Scuze,nu stau in Bucuresti.

| CatalinVladau a răspuns:

Nu stau in Bucuresti!

| eugeniu22 a răspuns:

Am nevoie de ajutorul vostru, situatia mea si a familiei mele este disperata si nu stiu ce sa fac asa ca indraznesc sa va cer ajutorul, poate stiti voi cum as putea sa depasesc prapastia in care am cazut. adresezi va rog sa nu ramineti indeverenti si sa dati o sansa la- veata eu ma nu mesc Egeniu caraman am un copilasi de 2 4 ani sorisunt foarte bolnav am cancer la unicul renic pe dreapta eu fac himea dealiza la fieacare3 zi un si un filturu cu care sa pot faci casa pot face dealiza costa 200 lei eu am pensea 165 lei nu am nic un loc de trai am nevoie de un transplant renal sa ma ajutati din putinul dumnevoastre dumnezeu va da rasplata perntru cei care a dat milostenea eu am acrescut la casa de copii si nu am parinti nu am cine sama ajute va rog sama ajutati sa colectezi suma pentru transplant renal sa pot trai pentru copilul si sal salvezi pie micutul cezear meu care mereta sa aiba tata aici poti sa faci o fata buna sa salvezi o veata donati cit de putieti din putinul dumnevoastre pentru a salva o veta noi suntem o familie nefoeasa in situatie grea apelam la dumnevoastre si speram ca sun oameni cu suflet mare care poate sa ajute cu ce lasa inima cum zice dumnezeu mina persoanei care faci o bunatatie va fi bine cuvintata dumnzeu sa ne ajute cu doamne ajuta telifon de contact 079618094 pentru donatie contul bankar S.A Banka de Economii cod fiscal 1003600002549 cod banki BECOMD2X650 c/ bineficiarului 279705049810805 daca donatorul este rezident 27905049810806 daca donatoru nu este rezident numarul cardului 4073435000737348 cod personal 2003002064586 numarul buletinului b02021071 str socelini 9 ap 18