Dragoste la prima vedere = atractie fizica
Atunci cand iubesti pe cineva, trebuie sa vrei sa stai cu el toata viata, iar ca sa vrei asta, trebuie sa fiti compatibili din punct de vedere al caracterului si sa fiti pe aceeasi lungime de unda, iar ca sa stii asta trebuie sa cunosti persoana respectiva. Just my opinion bro
Da, cred! Mi s-a intamplat acum 35 de ani si inca sunt cu acelasi om minunat.
Ca sa cred ar trebui sa experimentez așa ceva, deci nu știu.
Poate exista și dragoste la prima vedere, eu am pățit să mă îndrăgostesc din prima, nu am reușit niciodată să mă atașez de cineva daca nu am simțit acea flacăra de la inceput, nu doar o simpla atracție, dar după părerea mea cum și vine așa și dispare acea dragoste, asa cred eu că funcționează universul, o data ce sunt îndrăgostit prea tare din prima se poate sa fiu dezamăgit mai încolo cu o forță la fel de puternica cum a apărut și dragostea la început. Deci nu-mi pun prea multa baza in asta, nu cred că există dragoste reciprocă, întotdeauna unu l e mai indragostit de celălalt și că sa funcționeze o relație calumea tipa trebuie să aibă sentimente.
Exista o atracție la prima vedere, nu dragoste. Dragostea e ceva prea profund pentru a apărea dintr-o dată. Folosim cuvinte mari prea des.
Da, e posibil să întâlnești o persoană de care să îți placă din prima clipă în care ai văzut-o.
Eu nu ii inteleg pe astia care se indragostesc la prima vedere de un om, fie au un IQ de 20 de puncte, fie nu sunt de pe planeta asta. Ca sa cunosti un om trebuie sa ai rabdare, timp, sa stai cu nervi tichi si alea, alea, ma intelegi.