| Djlsghtnquuw a întrebat:

Hei sad.Deci.Ieri am aflat de la altcineva ca baiatul care ma place.si pe care il plac si eu nu mai vrea sa se combine cu mine pentru ca nu vorbesc.este aiurea.pentru ca nu avem nimic in comun.si nu am despre ce vorbi cu el. spune'ti.mai are rost sa il mai plac in continuare.sau sa incerc sa il uit.totusi.nu il pot uita.are el ceva.nu stiuthinkingstraight face

Răspuns Câştigător
| SMTHING a răspuns:

Eu as zice sa il lasi in pace, si sa'l uiti.Sau Nu.
Eu si prietenul meu[Paul] aveam aceeasi problema, si ei bine.am incercat sa ne uitm.asa a fost.Intre timp mi-am facut alt prieten[eu]pe[Caludiu], dar tot simtem ceva pentru el[Paul], de fapt ceva mai mult:X:X:Xpana cand intr-o zi eu i'am spus prietenului meu sa ne despartim[Claudiu], a fost destul de greusadsadpentru. ca incepusem sa il plac, dar ink vroiam sa fiu cu [Paul] deoarece e cum ai spus tu {nu il pot uita.are el ceva.nu stiu}Si intr-o zi prietena mea ce mai buna :X:X:XKarina:X:X:X:Xma invitat pe la ea. Paul sta pe la ea:X:XSi am ajuns acolo el era afarahappybig grinEu m-am dus la Karina,,,, si,,, el era pe strada cu mai multi baieti.Eeee bun am intrat in casa la Karina si cum stateam la calculator primesc un SMS de la prietenulu lui care era acolo logichappyhappy Am citit SMSU si in el scria:"Hai afara, te roga Paul frumi". Am iesit afara cu prietena mea Karina,,, si,, nimicsadsadsadsadsadam intrat in casa supi fok sadsadphbbbbtlaughingsi atunci. ne uitam pe geam cum se tot prostea PAUL adica: intra in ograda la Karina,, se prefacea ca ia mingea. s. a.((((O SI KARINA E VERISOARA Q PAUL)))au trecut cam 5 minlaughinghappy si ma suna acelasi baiat care mi-a trimis SMS si mi la dat pe Paul la telefon...si ce a fost extra minunat:X:X:X:XE CA MIA ZIS DACA VREA SA NE IMPACAM:X:X:X:XASA CA AM ZIS {{{{{{{DA}}}}}}:X:X:Xeram extrem de fericita, si chiar daca nu aveam ce vorbi ne uitam unu la altu si ne sarutamhappyhappy...
Deci NU renuntahappy
IUBESTE'L in continuare poate ti se va intampla cum mi s-a intamplat si mie:*:*
Sper ca te'am ajutat :X:*:*
Mult SUCCES!

3 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Din pacate uni baiati renuntza la fete din cauza lipsei de comunicare.Comunicarea e imporanta intr1o relatie fara ea e imposibil si distruge multe relatii. E imporant sa ai teme de discutii pe care sa conversati de exemplu ce v-a place ce nu, scoala, distractie, muzica etc
Daca totusi chiar nu aveti nici o tema pe care sa vorbiti poate nu v-a potriviti atat de bine pe cat crezi si mai gandeste-te.Succes iti doresc

| SMTHING a răspuns:

HEY!

Iti multumesc ata de mult ca mi'ai dat funda mie:*:*:*

Multumesc!