| TheMoon15 a întrebat:

Hei. Vin cu o problema care ma apasa de ceva timp si nu cred ca am putut sa mi-o exprim niciodata cum trebuie. La fel cum anxietatea e frica sau discomfortul in public sau cum adhd-ul inseamna hiperactivitate, as vrea sa stiu daca ceea ce simt are o anume denumire. Am cautat in multe spectre pana am ajuns la derealizare dar tot nu cred ca e un termen bun.
Pentru a da un exemplu, una din relatiile mele foarte lungi s-a terminat in 2021. Problema este ca eu nu simt ca ceea ce s-a intamplat acolo...a trebuit sa se intample. Si nu ma refer la faptul ca nu as fi impacat cu evenimentele respective, dar literalmente mereu am simtit ca in versiunea corecta ar fi trebuit sa se termine in 2022 si in alte circumstante. Nu pot sa explic dar simt ca sunt oameni care ar fi trebuit literalmente sa ii fi cunoscut in alte momente in timp si locul lor nu a fost atunci sau in conditiile respective. Simt ca parca pe alt timeline sa spun asa, in versiunea corecta a trebuit ca lucrurile sa fi stat complet altfel. Stiu cum suna, dar literalmente mintea mea nu poate sa se impace cu faptul ca lucrurile au stat cum au facut-o. De ce? De ce se intampla asta? Literalmente chiar daca sunt impacat cu mine si cu faptul ca eu nu mai vorbesc cu fetele respective, parca mintea mea nu se impaca cu faptul ca una dintre ele de exemplu sa fi stat cu mine in perioada iunie 2019 pana in decembrie 2020, dar ar fi trebuit sa fie prezenta in viata mea in perioada februarie 2020 si septembrie 2022.
Pur si simplu imi apar in minte imagini cu ce ar fi trebuit sa se intample in mod corect si parca toata viata asta e de fapt o umbra a lumii adevarate.

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Sunt oameni potriviți pe care ii întâlnim la momentul nepotrivit câteodată, sau invers. Nu cred ca e un nume pentru asta, dar cred ca totul se întâmplă cu un motiv si mai devreme sau mai târziu Dumnezeu are grijă sa așeze lucrurile cum trebuie pentru toți. Fiecare are un destin anume, poate nu ti-a fost scris sa întâlnești acele persoane in acea perioadă in care simți tu. Sau mai sunt teorii, unii care cred ca mai sunt alte versiuni ale realității, in alte universuri, aceleași versiuni de noi dar care fac lucrurile altfel si trăiesc alte evenimente cu alte persoane, in acelasi timp cu noi. Poate ceva de genul ai simțit, poate tu de fapt chiar ai întâlnit persoana aceea in perioada cand simțeai tu după ce v-ați despărțit si ați trăit in altă viață, alt univers ceea ce aveai tu in minte. Sau mai e varianta ca tu singur îți creezi aceste realități fictive, mintea ta le creează, poate doar ți-ai imaginat cum ai fi vrut tu sa se întâmple cu fata aia, sufereai si poate ai vrut sa o întâlnești din nou sa faceți lucrurile altfel in 2020-2022

0 răspunsuri: