| pitikaaluuii a întrebat:

Heii TPU am o prietena in strainatate(este cu mult mai mare ca minee) cu care eu ma inteleg foarte bine iar ea se intelege bine si cu mama mea...aseara am intrebat-o daca ma ajuta sa o conving pe mama sa imi cumpere niste sutiene.Ea a acceptat si a spus ca o sa vorbesca ea cu mama despre tema asta si dupa sarbatori o sa imi faca ea un pachetel micut cu niste sutiene, boxeri, alea alea si sa imi fac eu o lista cu ce chestii de genu` imi mai trebuie.Acum am 2 intrebari:

1:Ce as putea sa ii spun sa imi mai puna in acel pachetel

2:Voi ce parere aveti? Mama o sa accepte?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il primesti pe ascuns si nu o sa stie maicata de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca se intelege bine si cu mama ta nu stiu de ce aceasta nu ar accepta. Eu zic ca o sa accepte. Ce sa mai iti trebuieasca? Poate niste bluze. Oricum tu ar trebui sa stii mai bine.

| frostxtq a răspuns:

Mi se pare intr-u totul normal, orice fata trebuie sa aiba astfel de lucruri sau cel putin sa vorbeasca cu mama despre acestea. Daca totusi ai sub 13 ani, nu are rost sa porti sutien, chiar nu e necesar.

| pitikaaluuii explică (pentru frostxtq):

Pai in 15 ianuarie fac 13 ani

| frostxtq a răspuns:

Nu ai nevoie de sutien. Daca ai sânii dezvoltati mai bine alege o bustiera pentru când faci sport/miscare. Sanii sunt încă in crestere la vârsta asta, lasa-i liberi încă 2ani măcar.