| Anonim1234567891012131415 a întrebat:

Hello TPU, trec printr o perioada ff dificila din viata mea, am 22 de ani si locuiesc singura intr-un oras mic, lucrand de acasa, problema mea majora este ca nu am prietene…efectiv imi este foarte greu, fostele mele prietene ( colege de facultate ) nu mai sunt in viata mea din diverse motive, in special distanta. Nu am cu cine ies ( am mai iesit singura dar nu se compara cu iesitul cu o prietena) Tocmai din motivul acesta mereu caut relatii in care sa ma bag, ca sa am cu cine sa ies.dar daca as vrea o prietena de ex nu as mai face asta. Va rog sa nu mi spune ti ca ar trebui sa ies singura etc, am facut o dar nu-mi place! Din cauza acestei probleme simt ca intre usor usor in depresie, sunt o persoana sociabila, caruia ii place sa iasa afara din casa, sa se distreze, sa calatoreasca etc. Imi este greu sa-mi fac prietene deoarece majoritatea ma vad ca o competitie ( vb din experienta ) toate prietenele pe care le am avut in trecut am dat o in invidie la un moment dat…pot spune ca arat bine, am un loc de munca bun, casa mea.dar lipsa de socializare ma doboara si nu simt ca se va schimba ceva pe viitor. Vreau prieteneee cu care sa pot sa ies ????. Ce pot sa fac?

2 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

De ce lucrezi de acasa? Nu e un loc unde poti merge sa stai intre colegi? Asta va schimba oarecum situatia si treptat vei gasi si prietene.

| Robert2526 a răspuns:

Prietenie = lucruri in comun.

Ce iti place sa faci? Mergi in locurile in care iti place si acolo o sa gasesti oameni cu interese comune. Zici ca esti sociabila..deci ce te opreste?