| minime3 a întrebat:

Help! Imi puteti spune daca in ziua de azi sa ai probleme cu dintii e o rusine? Am dintii mei naturali, nu am fatete sau coroane, doar ca nu sunt la fel de superbi ca ai unor vedete. Am niste carii medii pe maselele din spate si nu imi pot permite acum sa mi-i repar, ar trebui sa mai astept cam un an. In timpul acesta pot avansa cariile? Nici foarte albi nu sunt, mai degraba au o nuanta galbuie. Voi dupa cat timp v-ati tratat o carie de la depistarea ei? Am vazut pe cineva pe Instagram care spunea ca sa nu ne mai cumparam haine si sa ne facem dintii, sau dadea un exemplu la extrem: tenisi Balenciaga in picioare si fara dinti in gura, sau la femei acid hialuronic in buze, dar dantura stricata. Mi s-a parut relevant exemplul. Voi ce parere aveti si ce ma sfatuiti din experientele voastre? Multumesc!

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"sa ai probleme cu dintii e o rusine? "

rușinea (și nu doar rușine ci ignoranța) e să nu tratezi problemele apărute (inerent)

| 9PM a răspuns:

Pentru o fata e penibil sa nu aibă dinți curați și frumoși in 2025, sa aibă și carii e execrabil. Sa îți pui plombe nu costa chiar așa de mult. O sa avanseze cariile desigur.
Nu trebuie sa fie ca unei vedete,aia au bani, dar sa ii ai curați e la îndemână oricui. Mai greu e să îi tratezi când ai parodontoza, atunci e de înțeles, e o boala grava, in rest nu exista scuze.