| Naspa6969 a întrebat:

Hey! Am un coleg la mine in clasa. Nuemle lui Este V. S Nu'i spun numele. Este fffffffffffffffffffffffffffffff rau, enervant, cu tupeu, tampit, prost, deranjant etc. Ce pot sa fac ca sa'l ignor. Mia laes pe mess i'am dat ignor. Da' vreau sa'l " ignor" *( nu ma refer sa'l sterg big grin). Ce pot sa fac? fundita + Vot= cel mai bun rasp. big grin Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Biby a răspuns:

Buna, Daria!
Stiu prin ce treci pentru ca suntem in aceeasi clasa.batting eyelashes
Esti cel mai prost om din lume!
Raspunsul este:
Sa il ignori pur si simplu! Ma refer el te intreaba sau iti spune ceva tu nu ii raspunzi.
Si pe mess... daca i-ai dat buzz(cum mi-a zis el, ca cica la-i enervat)Sa nu il bagi in seama.Foarte bine ai facut ca i-ai dat ignore.
Cel mai bine ar fi, sa-i spui doamnei invatatoare ca te deranjeaza si nu te lasa in pace niciodata.Sigur va intelege si V. S o sa se faca mai cuminte si amabil.
Sper ca te-am ajutat!kiss
Bye-bye!
Your friend,
Biby big grin

2 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Pff.stiu cum e x_x ma cateva exemplare de colegi asa straight face sunt chiar enervanti.si incerc sa ii ignor dar uneori nu pot.nu pot sa ma abtin fara sa le zic si eu cevax(
dar.asta depinde de ce iti fakethinking sau in ce sens e asa cum l-ai descris tu? ce fake mai exact? si cu tine?happy

| irinutza18 a răspuns:

Pur si simplu nu-i da atentie. asta de obicei ii enerveaza si pleaca.imagineazati ca nu e acolo.eu asa fac cand se ia de mine un coleg enervant de la mine din clasa.