| Kidd a întrebat:

Hey copii:*

Stiti niste texte/status-uri pentru... o persoana schimbata laughing. Gen " Nu mai sunt ce-am fost, m-am schimbat ".
Intelegeti voi! happy.
Aaa... da si fundawinking

Răspuns Câştigător
| ♥.Sagemix a răspuns:

Nu mai sunt ce`am fost, m`am schimbat. Nu mai sunt fata de care ai uitat. Totul acum e trecut, doar amintiri. Dar inca mai am imaginea primei priviri.

Socat. Esti socat? aa da! m-am schimbat. Nu mai sunt copila care acum ceva timp a plecat. Acum stiu sa joc cu cartile pe fata. Oricum nu mai am nimic in viata!

M`ai schimbat Tu, si lumea ta din jur. m`ati schimbat intr-un om mai dur. Deja pentru mine nimic nu mai conteaza. Vorbele tale nu ma mai impresioneaza. Am varsat ultimele lacrimi pentru tine. Acum stiu sa lupt pentru mine! sa`mi fie mai bine love struck.

5 răspunsuri:
| St3fa a răspuns:

Ma-m schimbat de tot. Daca ma vezi in nici un caz nu ma mai recunosti.Nu mai sunt fetita pe care o cunosteai.Acum sunt matura!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu miza pe faptul ca mai facut odata sa plang. A trecut mult timp de atunci m-am schimbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai zii ca ai trecut peste asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu criticati niciodata defectele partenerului. Fara acestea, el (sau ea) ar fi putut gasi pe altcineva cu mult mai bun decat dumneavoastra!