Ok... e nasol. e adevarat
Nici mama nu ma intzelegea inainte.pentru ca cica eu nu faq aia. eu nu faq nimic bine ca na`. ![]()
Da pai orkum ai spus ca prietena ta e plecata.incearcva sa-ti faci alti noi prieteni, iesi, socializeaza.stiu ca pare ggreuu da. na! la inceput
. oricum la ce oameni mai is si in Romania asta. cam greu sa socializezi.
In legatura cu mama ta.vine craciunul. fa`i un cadou de craciun. eventual de an nou daca nu ai bani pe moment
, i`ai o felicitare si spune`i in ea tot ce simti si poate te va intelege mai bine.stiu si eu![]()
Tatal tau. din pct. meu de vedere nu se poate numi tata
[
poti sa`mi dai stupid sau sa ma injuri daca vrei]. dar daca tatal meu m`ar lasa balta. pur si simplu nu ar mai exista
orrrrrkum...mai exista si varianta a 2`a.kre e cam asa:poate nu te-a mai sunat si nu amai venit sa te viziteze. din cauza mamei tale, poate sa`u certat rau.stiu si eu. nu ai spus deci. poate nu trebuie sa-l dispretuiesti dar daca pur si simplu nu a mai vrut el sa te contacteze...![]()
Din pacate exista multe astfel de cazuri.ca parintii sa nu`si inteleaga copii, poate pentru ca au multe probleme pe cap[asta ar putea fi cauza pentru care crezi ca mama ta nu te intelege.pentru ca nu are timp
], sau pentru ca nu vor ca[virgula
] copii lor sa creasca.sau asa sunt ei, au suferit in copilarie sau ceva de genu si acum isi varsa toti nervi pe voi] sau poate.![]()
Imi pare tare rau pentru ce ai patit
. dar cum spuneam si mai sus, sunt multi copii in cazul tau. poate cine stie daca tee`ai interesa. ti-ai putea face noi prietenii![]()
Mult noroc in continuare:*:X