anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heyhappy de 2 zile site-ul TPU se misca foarte prost crying de exemplu ca sa ma duc pe prima pagina astept vreo 10 secunde si mi se blocheaza si mausul sad
nu stiu de la ce sa fie asa... oare o fi de la reclama aceea de pe fundal cu desperados. ca de cand a aparut am probleme cu site-ulsad
ce pot face ca sa nu se mai miste asa de greu? funda happy si voturi:X

Răspuns Câştigător
| b99kata a răspuns:

Eu cred ca e vina calculatorului, asa ca ar trebui sa chemi pe cineva care se pricepe.

4 răspunsuri:
| mariusyk08 a răspuns:

Buna.
In primul rand ar putea fi conexiunea ta la internet. Fa o proba pe yutube si vezi cum se misca,sau intra si pe alte pagini ca sa faci o diferenta.
O alta cauza posibila ar fi virusii. De obicei simptomele pe care le-ai enumerat tu sunt produse de virusi. Grija mare unde dai click, sunt virusi periculosi chiar si pe TPU, chestiile alea care clipesc si spun ca "esti al 1000-lea vizitator".
Fa o scanare de virusi.
Iar ca sa se miste netul mai usor downloadeaza de la windows update Net framework.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A si inca ceva... mentionez ca pe alte site-uri nu-mi face asa, ci doar pe TPUsad iar virusi nu cred ca am, ca am 2 antivirusi:X...

| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Un restart sau schimba windows-ul

| Danutza27 a răspuns:

De ce nu dai un task manager si te uiti acolo cine maninca resursele.Da si eu am calc ingenuncheat cind intru pe TPU, intru si cu opera si cu expl si mozilla pe mozilla ia cele mai multe resurse si virusi nu am.Pe alte siteuri merge super bine. Idem si pe laptop 2, 5GHz procesor fsb 500 memorie girla la fel de prost merge.la mozilla vezi ca in task m apare ceva cu plugin container exe rupe procesorul nu alta.si mozilla se misca ceva mai bine.