| Zowe a întrebat:

Hey! It`s me again! big grin

Deci intrebarea mea este in legatura cu factorul " Back 2 SchoOoL" straight face. Mda din pacate ne intoarcem din nou la scoala cu coada intre picioare. Summer is over. Acum vreau si eu sa aflu cum va veti imbraca in prima zi de scoala, ce geanta aveti ( de umar sau ghiozdan), ce v-ati mai cumparat pentru urmatorul an etc. Chestii de genu astahee hee

Pls ziceti si ce varsta aveti ca sa ma pot " ghida" mai bine. big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vă convine că o puştoaică de 14 ani vă dă replici aşa de bune. Pe lângă replicile ei, ale voastre sunt nesărate şi depăşite. N-aţi demonstrat cu nimic că sunteţi mai buni decât ea.
Ar trebui să apreciaţi că la 14 ani are asemenea capacitate de a analiza, de a argumenta, de a rezuma, plus spontaneitatea, o calitate pe care nu o au mulţi. Mai lăsaţi fata în pace... unde dai şi unde crapă... ce a cerut ea şi ce îi daţi voi. laughing
A te interesa de modă este dovadă de feminitate; ce s-ar face creatorii de modă dacă toată lumea ar gândi ca voi, cei care vă credeţi trecuţi prin viaţă, maturi, bătrâni, prin înţelepciunea pe care o aveţi? Parcă aţi fi nişte moşulici rezemaţi de gard şi cu gâtu-n gard privind la tineretul exuberant ca vulpea la strugurii acri. Îmi amintiţi de un banc:
"Doi vecini foarte bătrâni se întâlnesc pe o vreme friguroasă şi cu un vânt puternic. Se ţin bine de gard şi poartă o conversaţie. Unul spune: B-b-băi, Vasile, d-d-dacă stă vântu', ne ducem la femei?"

12 răspunsuri:
| mihaelabr a răspuns:

Pai eu am 15 ani si 9 luni si in prima zi de scoala ma imbrac cu o camasa gri, lunga, stransa sub sani, o pereche de blugi pana de un albastru inchis, si sandale romane albe; ca geanta o sa am probabil una mica pe umar (inca nu am cumparat-o happy ), dar imi cumpar si ghiozdan big grin
P. S. trec a 9 a

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aşa... şi dacă nu scrii în două limbi din care într-una total greşit, nu te simţi bine?!
Din ce limbă e aia "2 SchoOoL"?!
Poate scrii aşa şi la şcoală ca să te articuleze bine profu'/profa.
Salut!

| Zowe explică:

Asa mi se pare mie mai fain sa scriu. Asa este la moda. Atata timp cat ma intelegi foarte bine. Nu ma intelegi intreaba ce nu intelegi. Esti o alta generatie si nu intelegi cum merg lucrurile in ziua de azi. Nu scrii asa nu esti la moda. This is it. straight face
Si nu ma judeca dupa cum scriu ca nu sunt buna la carte. Sunt in clasa a VIII-a si in viata mea nu am avut decat 4 note de 9 si restul de 10. Si sunt la cel mai bun liceu din Iasi. Dovada sa nu judeci oameni dupa aparente. Si ca exista oameni care pot fi si cool si inteligenti.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Şi tu ai senzaţia că dacă ai numai note de 10 în clasele V-VIII = eşti inteligent?! Haide mă, ce dracu?!
Eu la vârsta ta lucram tinere şi tot aveam peste 9. 50 media anuală şi dormeam 4 ore pe noapte şi stăteam la calculator mult mai puţin decât acum, o dată ajuns student.
Eu nu înţeleg cum merg lucrurile în ziua de azi?! Mai gândeşte-te!
Când se vor termina banii de la părinţi, când va trebui să te întreţii singur, atunci să te văd cât de "cool" vei mai vrea tu să fii!

| Zowe explică:

Bun deci...
1. voi sunteti total pe langa subiect.
2. Genom nu ma bagi tu in nici un lagar ca is blonda si am ochi albastri deci Hitler ma iubeste. :-P Acum serios, am 14 ani ce dumnezeu. Tu vrei sa lucrez la varsta asta ceva "cu propriile maini"? Eu asa lucra ca sa am bani de buzunar nu de alta dar nu ma angajeaza nimeni la varsta mea.
3. kongeriket, sunt oameni si oameni. Unii au capacitatea de invatare mai ridicata si altii mai scazuta, acestia din urma fiind nevoiti sa invete si noaptea, urmand sa doarma doar"4 ore".
4. Ia mai lasati-ma in pace. La urma urmei e viata mea, scriu cum vreau, ma port cum vreau eu. Nu v-am ofensat in nici un fel, v-ati luat de mine gratuit.

| Zoombe3 a răspuns:

Zowe, mamica si taticul tau nu prea ti-au articulat funduletul cand erai mica,
si ca sa nu ma injuri ca sunt pe langa subiect laughing port geanta de umar si haine de gravida, si am 23, sa te poti "ghida" mai bine big grin

| Hombre a răspuns:

Ha ha ha, ce capete in gura va dă pustoaica, bingo.laughingLasati fata in pace ca i se imputineaza anii adolescentini si pe urma o sa le traga si ea ca noi, toti am avut varsta asta. Pustoaico mergi inainte ca ai timp si de munca. Mie mi s-a luat de tot de munca asta.Bafta la scoala si sa fii tare la carte.

| Zowe explică:

Nightnday, Hombre, merci mult pentru sustinere. happy Foarte dragut din partea voastra. kiss
Dar hai sa ma intorc la "razboiul" asta.

GenOm, eu sunt in stare sa am prieteni, sa ma distrez, sa ma interesez ce este "cool" dar sa si invat. Adica am zis de medii pentru ca m-am gandit ca sunt mai reprezentative. Dar am fost la foarte multe olimpiade si am portofolii peste portofolii cu diplome la concursuri. Deci incearca sa intelegi ca nu pot deveni o persoana... hai sa nu zic tocilara... afundata in carti pentru ca iubesc sa ies in oras, cu prietenii, sa merg la shopping si alea alea. Adica a fi 'cool" pentru mine este un fel de evadare din spatiul asta al invatatului si al cartilor.

Zoombe3, crezi prost si vorbesti si tu ca ceilalti gratuit. Macar daca puneai un "CRED ca mamica si taticul bla bla...". Dar faci afirmatii gratuite si fara dovezi concrete. Eu nu vorbesc in vant si bine as face sa nu te mai iau in seama, dar uite ca iti zic si tie cate ceva.
1. Daca te intereseaza am fost nu articulata... FOARTE articulata. Parintii mei obisnuiau sa ma certe foarte aspru cand greseam pentru ca mamei mele in special "nu ii plac jumatatile de masura"... Adica ori sunt "frumoasa si desteapta", ori "proasta si urata". Niciodata nu mi-a dat voie sa las deoparte invatatul, dar nici nu m-a lasat sa devin neingrijita, fara prieteni sau sa nu imi pese de cum arat. Ea insasi ma imbraca incat toata lumea de pe strada ma admira. Dar istorioara vietii mele nu te prea priveste asa ca iti ajunge cat ai auzit pana acum.
2. Eu nu injur. Mi-e sila de oamenii care injura si nu pot suporta efectiv ca din gura mea sa iasa asemenea cuvinte ce arata doar vagabondism. Deci iar faci afirmatii gratuite.
3. Nu te speria oricum nu erai pe langa subiect... M-am lasat pagubasa cand am vazut ca nimeni nu vorbeste in legatura cu subiectul, dar nu imi pasa. Chiar vreau sa lamuresc problema pe care ati pus-o.
4. Imi pare rau nu ma pot ghida oricum pentru ca nu sunt gravida si nici nu am 23 de ani ca sa ma poata ajuta raspunsul tau cum sa arat mai bine la scoala.
5. In concluzie, Zoombe3, data viitoare cand dai un raspuns incearca sa fie bazat pe niste dovezi mai solide si nu mai vorbi cu atata siguranta despre lucruri care poate nu s-au intamplat niciodata cum zici tu.

Bun... alte critici? Astept.

| Hombre a răspuns:

Merci pentru apreciere @Zowe, eu nu am cum sa te ajut in legatura cu problema ta intrucat sunt mult mai batran ca tine si nu ma pricep la chestii din astea tineresti cu imbracamintea. Pune si tu intrebarea la "Adolescenti"si lasa zanzania nu face bine, poate contamina.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

"vagabondism"? Sper că la română ai totuşi 9 şi nu 10.
Ah... şi eu la 14 ani lucram cu propriile mâini aşa că scuteşte-ne dar eşti mai mediocră şi mai superficială decât superficialitatea însăşi.
Flit!

| Zowe explică:

ERATA: vagabondaj
Pardon blushing

Kongeriket, si tu crezi gresit. Am 10 la toate materile, dupa cum am zis deci asta include evident si limba romana. Daca te refereai la note nu la medii nici aici nu am vreun 9.
Nu sunt deloc superficiala. Ce te-a facut sa crezi asa ceva?
Mediocra? Nici pe departe. Daca tu esti mai destept, imi poti spune te rog ce te face mai destept decat mine? Sau pe mine mai proasta decat un alt copil de 14 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A critica felul cuiva de a scrie este cea mai neinspirată abordare. Nu aş folosi-o decât atunci când aş rămâne fără argumente. De fapt, nici nu se pune problema; nu sunt atât de lipsită de imaginaţie.
Cât despre viaţa ta, este păcat că nu ai avut o copilărie împlinită, asta explică multe, dar nu îţi dă dreptul să acuzi pe ceilalţi că nu trudesc ca şi tine când la ei este loc de mai bine. Cum te simţi, eşti mândru de tine după ce te-ai luat de un copil? Ceea ce faci tu este hărţuire pe faţă. Spor la strâns puncte pentru voturile pe care mi le vei acorda, moşulică (vezi bancul scris de mine mai sus)!