anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! M-am înscris la școala de șoferi. Am dat sala am luat-o din prima. Joi am traseul. Mai am câteva ședințe de condus, și le fac face săptămâna asta. Instructorul mi-a zis că eu știu stăpâni și să controlez mașina, însă sunt ft grăbit și neatent. Mi-a zis că aș lua permisul din prima dacă nu m-as grăbi și as spori atenția. Ceva sfaturi cum să fiu mai atent în trafic, să nu mai fiu grăbit și poate să scap de emoții!

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Doar tu stii cum sa fii mai atent.
Apropos: de ce te grabesti?

| LisaJulie a răspuns:

Pai nu te mai gândi la emoții, ci la faptul ca trebuie sa te concentrezi la trafic, dacă te gândești numai sa fi atent la trafic, emoțiile vor dispărea, asa a fost și la mine

| Solane a răspuns:

Si unde te grabesti? La morga sau la puscarie?
Ia-o incet, ca altfel vei face accident la primul drum si tot atunci ramai fara permis. Atentie impatrita!

| Violleta2022 a răspuns:

Pai deja ti-a spus instructorul: elimina graba ca sa fii mai atent si sa nu faci greseli, ca poti pica examenul.
Din pacate de emotii nu ai cum sa scapi, ca sunt normale la toti cursantii si incepatorii dar poti sa fii calm daca esti odihnit, dormind macar 8-9 ore cu o seara inainte si evident FARA pic de alcool. succes!