Dai impresia unui tip interesant, comunicativ cel puțin pe net, în realitate nu știu, apropiat de lucruri fantastice, tehnologia cred că îți place,
Ești dependent de părerea celorlalți ca și mine și nu asta contează ci cum te vezi tu pe tine.
Ai o exprimare corectă, concisă și coerentă și organizată.
Ești curios și secretos în același timp, pus pe acțiune și dornic de a conduce ![]()
Te implici în ai ajuta pe alții și ai răspunsuri amuzante și folositoare în privința întrebărilor nu știu dacă Cifteluța te-a molipsit sau tu l-ai molipsit pe el ![]()
Nu îmi mulțumi vreau doar să știu ce crezi despre ce cred eu despre tine și câte din ce cred sunt și adevărate
Nu te cunosc, e prima oara cand te vad, insa, la prima vedere pari o persoana ok
Sunt nou pe aici dar să-mi dau șio cu părerea. În realitate presupun că nu ridici capul din pământ și ai găsit un refugiu pe net.
Pace.^^
Pentru mine esti un copil si ..atat! Nu imi pot da cu parerea despre o persoana pe care nu o cunosc.
Nu sunt dependent de parerea ceilorlalti despre mine, poate ca asa pare din cauza acestei intrebari, dar in realitate nu imi pasa de parerea celorlalti despre mine, conteaza parerea mea despre mine. Nu imi place sa conduc, dar nici sa fiu condus, imi place sa fiu propriul meu sef. Nu l-am molipsit eu pe el, el m-a molipsit pe mine de pun asa de multe intrebari, plus ca sunt foarte curios de fel, de aceea pun asa de multe intrebari, chiar daca unele nu au sens. Iti multumesc pentru complimentele pe care mi le-ai spus mai sus
Copil? Ce imi place cand imi spui asa, ma face sa ma simt mai tanar.
Inveti! Sunt sigura ca l-ai putea iubi. Mai ales ca pleaca in Japonia, esti bund e scos cardul!
Stiu o melodie: ''doar o fata tata ai, scoate cardul sa mi-l dai''
De fapt sunt destul de secretos! Sunt popular? Nu stiam asta!
Nu am de ce sa ma supar, pentru ca am cerut pareri, deci parerile sunt si pozitive si negative, pentru mine nu conteaza cum sunt, tot pareri raman, deci nu m-am suparat stai linistit. Daca vrei sa ma superi cu adevarat pune-mi sa ascult manele si nu te mai bag in seama.
Cred ca raspunsul este YES, chiar daca nu stiu ce ai intrebat.
Fata? Iti place sa ma tachinezi? Puteai totusi sa schimbi versurile, doar asa de dragul meu.
Esti fain imi place de tine
Din care te cunosc de pe aici mi-ar placea sa am oameni ca tine in jurul meu
Parintii virtuali primesc bani virtuali hahahaha (nu stiu de ce nu mai pot sa pun emoticonul cu rasul sau orice alt emoticon, asa ca te multumesti cu asta).
9PM întreabă: