| Ely3434 a întrebat:

:* Eu vara trecuta am vazut o fantoma, nu stiu, nu prea imi amintesc nimic doar ca am ramas blocata si era ca intr-un vis, am vazut-o la o distanta de vreo 30 metrii, dar totusi am uitat. In seara aceasta ne jucam pititea si niste baieti s-au dus langa o curte parasita si au vazut ceva alb ca un fum in casa, si ne-au chemat pe toti, si am vazut cu ochii mei. Aceiasi baieti mi-au zis ca au mai fost cu scuterele pe un pod noaptea, si au vazut ceva alb, s-au apropriat si ai vazut o mireasa, si atunci li s-au oprit motoarele. Si mama, la o pomana de 6 luni, ( unchiul ei murise electrocutat ), a vazut cum un fum iese dintr-o tufa de trandafiri si intra in pamant. Si nevasta barbatului mereu cand scotea apa simtea ca o ajuta cineva. Sau o verisoara caruia i-au murit ambii parinti a visat-o pe mama sa si a vorbit cu ea, i-a vazut autopsia in forma de,, v sau w" si a intrebat-o daca o doare si a zis ca nu, si ca ii e mai bine in cer si ca o iubeste. Si cand s-a trezit, a cautat pe net informatii despre operatia aceea deoarece nu stia nimic si chiar se facea in,, v sau w". Chiar credeti ca exista? Ce or fi si de ce inca petresc timp pe pamant? Voua vi s-a intamplat sa vedeti ceva ciudat? ( fara misto). Ce parere aveti? Eu nu credean pana acum, si nu este de la filmele de groaza dar m-am cam convins ca exista spirite. Dau fundita :X

3 răspunsuri:
| mont a răspuns:

Eu cred ca intamplarile astea sunt deregula doar imaginatia bogata a unora. Daca totusi par a fi reale se poate incerca filmarea si/sau inregistrarea lor.

| Ely3434 explică (pentru mont):

Nu stiu... Poate si imaginatia... Dar am vazut cu ochii mei, si nu ai cum, sa filmezi pentru ca practic ramai blocat. Dar era imaginatia a 10 copii toti de 14 ani. Poate 1 sau 2? Dar toti? Dupa ce eram toti gramada pe gard da-i si fugi, a ras o fata care ne vazuse pentru ca ei ii, era foarte frica sa vina rolling on the floor

| sisi6535 a răspuns:

Exista doua variante:
1.)inventezi
2.)ai visat
3.)ar trebui sa te duci la un control(scuze ca iti zic asta)