| eve45 a întrebat:

imi place foarte mult de un baiat din clasa si azi mi-a zis daca ii dau si lui stiloul(evident ca i l-am dat)dar mi-a zis ce sa-i dau pe el ca sa-l pastreze el, aveti idei ce sa-i cer? O imbratisare? sau sunt prea directa? Va rogg idei!

Răspuns Câştigător
| MaraElena a răspuns:

Daca tot îți place de el...I-ai putea cere un pupic pe obraz...

| eve45 explică (pentru MaraElena):

I-as cere dar daca zice decat sa-i dau un pupic mai bine sa il dau inapoi.Dar oricum intre noi e geva, adica cred ca si el ma place puti, asa ca nu am ce sa pierd daca ii zic.O sa-ti zic luni seara cum a ractionat.OK?

10 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu chiar vrei să-l faci pe bietul băiat, să roșească?
Vai, dar ești plină de imaginație. Ai fi în stare să dai la schimb, toată munca părinților, tot ce au investit în tine, pentru a primi îmbrățișările și sărutările, băieților, care, în mod contrar, nici nu s-ar sinchisi să te îmbrățișeze.

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Sunt curios de unde ai tras concluziile alea, pentru ca din ce s-a scris in intrebare nu aveai cum.

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Ah, dar nu oi fi deschis cartea viitorului! : )) Copile, concluziile le-am tras din relatarea ei.
Dacă tu i-ai cere un obiect unei fete (un stilou, în cazul ei), iar ea îți cere în schimb, să-i dai îmbrățisare, oare nu e vorba de un schimb?

Eu ma refeream la partea in care ziceai ca ar fi in stare sa dea toata munca parintilor si tot ce au investit in ea pentru a primi imbratisari si sarutari, pe care altfel nu le-ar primi.

Dacă ea a renunțat la un stilou, cu atâta ușurință, pentru o îmbrățișare ( poate băiatul nici măcar nu e de acord să i-o ofere), posibil ca mâine, ori săptămâna viitoare, să ofere un alt obiect, pentru o altă îmbrățișare.
Obiectele, pe care ea le dăruiește, sunt sponsorizate de părinți. Te asigur că ea nu are salariu. Mă întreb, ce le va spune, când o vor întreba de stilou.
Ar fi un lucru trist să speri la îmbrățișările omului drag, doar în schimbul favorurilor. Acum poate e la gimnaziu, dar când va fi la liceu, și pretențiile ei vor crește. Nici nu vreau să mă gândesc ce (le) va solicita. : ))

E mai bine ca nu vrei sa te gandesti, cine stie la ce concluzii mai ajungi happy

N-ai nevoie de o imaginație prea bogată, în cazul de față, ca să tragi o concluzie, dragă. Atitudinea ei e deja transparentă. Poate îi strecori tu niște idei, așa geniale, băiat fiind. Te va răsplăti cu o fundiță, dar ai grijă... nu e gratuită.winking

| eve45 explică (pentru floresdemayo):

Chiar vreau sa ma ajuti AlexandruAndrei, nu stiu ce sa fac, imagineaza-ti ca baiatul de care imi place, esti tu.Sa zicem ca tu mi-ai cere un stilou, mie ca-mi place de tine ti l-sa da, dar tu mi-ai zice ce sa imi dai pe el ca sa-l pastrezi ca iti place foarte mult stiloul, si altul se gaseste doar la comanda.Asta e intrebarea mea, nu neaparat imbratisare, ce sa ii cer baiatului de care imi place in schimbul stiloului, nu il pot da asa pe gratis, macar sa ma aleg si eu cu ceva dupa ce am dat pe el 20 de leihappy. Intrebarea mea nu se refera neaparat la imbratisare,ci la ce i-as putea cere in schimbul stiloului, va rog ajutor pana luni, ca ma revad cu el.
P.S:Nu vreau sa-i cer bani, ci ceva sa ma avantejeze pe mine, ca il plac

| anonim_4396 a răspuns (pentru eve45):

Daca tii neaparat sa ii ceri ceva o sa trebuiasca sa te gandesti tu ce sa alegi, pentru ca eu cred ca multumirea de a da un dar (chiar daca nu e din banii tai) valoreaza mult mai mult decat orice altceva ai putea primi in schimb.