La ce cont ai fost conectata?
Eu m-am speriat, prima oara am crezut ca mi-a spart cineva parola, dar nu avea cum sa imi sparga parola, din moment ce eu eram conectat pe alt cont.
La fel mi s-a intamplat si mie, inca nu imi dadeam seama ce se intamplasera.
Stiam eu ca am superputeri, dar nu stiam ca pot sa ma conectez la contul ciuva folosindu-mi superputerile.
Eu cum de nu m-am gandit sa fac asta?
Eh, poate cu alta ocazie
Si daca s-ar conecta altul la contul tau, cum te-ai simti? Nu cred ca ai mai rade.
Pai in primul rand, nu as sti ca s-a conectat cineva la contul meu, deci nu m-ar afecta decat daca ar incepe sa puna intrebari si sa se dea drept mine.
Acorda-i respect acelui user doar pentru avatarul pe care-l poarta,, acela este Cristiano Ronaldo= pradatorul suprem al fotbalului, magicianul care incanta microbistii! Ave Ronaldo!
Si mie mi s-a intamplat acum 3 zile, eu eram pe un cont anelise, si erau ceva notificari ( 2-3 ) de la chiftelutacrocanta
Habar nu aveam cine e in avatarul lui, si nici nu prea imi pasa.
Citeste raspunsurile de mai jos, sa vezi ca cineva a intrat pe contul tau, ma gandeam ca te intereseaza sa aflii asta
Ronaldo ca Ronaldo, de el poti face catusi de putina bascalie,, dar de el sa nu te iei, e tatal Arsenalului si Dumnezeul fotbalului!
https://www.google.ro/......ps?/search
E ok, incercam o tenta de conversatie la plictiseala, acum esti dator sa-mi bagi in cap cateva nume de japonezi si coreeni si de Yukki ala
Huh? Nu prea inteleg la ce vrei sa te referi. Nume de coreeni nu stiu.
Am avut grija la detalii, dar tot nu prea m-am prins (ca doar laptele se prinde), poti sa imi explici tu?
Mi s-a intamplat si mie Dar inainte sa intru pe ceva, mi s-a dat un refresh automat