| VoiceWithin a întrebat:

Hey, unde-i TPU pe care il stiam eu cand m-am logat prima oara?! eu mi-am facut contul pe 7 februarie 2010 iar atunci toata lumea raspundea am avut si 10 raspunsuri acum abia ma chinui sa primesc 1 sau 3! stiti ca multi puneau intrebarea,, ce inseamna pentru voi TPU "? si voi raspundeati ca prietenie? serios? pai totusi vad ca prietenia voastra se destrama. Nu mai primesc raspunsuri nu nimic sau uneori astept chiar 1 zi sau 2 pana sa am si eu 1 raspuns...
Voi ce parere aveti de ceea ce am scris acum? eu una asta am observat la voi rolling eyes

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Au apus acele vremuri, lumea s-a schimbat!
Pa, pa.

| Bacemi a răspuns:

Se intampla cu adevarat. Din pacate sunt multe intrebari superficiale si unii nu mai au rabdare sa dea la o parte balarile ca sa miroase o floare. E greu. Gasim pe zi ce trece mai putine intrebari interesante. Eu cand am intrat pe TPU stiu ca stateam pana la 3-4 dimineata ca sa raspund. Aveam la ce. Acum daca ma chinui un pic in 3-4 ore raspund la tot ce este interesant. E trist. Sper sa fie mai bine. Mi-e dor de TPU.

| pengu a răspuns:

Buna.
eu sunt logata din decembrie dar folosesc contul din mai-iunie si nu am prea apucat sa "traiesc acele vremuri", dar nah. am vazut o gramada de intrebari puse doar ca sa fie puse, persoane care pun intrebari doar ca sa raspunda prietenul X sa ii dea funda si un lucru care m-a deranjat foarte tare, motiv pentru care selectez foarte bine intrebarile la care raspund, este faptul ca unii dau "stupid" la raspunsuri care chiar sunt foarte folositoare (nu mi s-a intamplat numai mie). dar nah, dupa cum au spus si altii nimic nu e vesnic, lumea e intr-o continua schimbare si acolo unde este ceva bun trebuie sa apara si buruieni... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, se mai schimba lumea, si cum sa-ti mai vina sa raspunzi la unele intrebari care sunt irelevante sau fara nici un sens.La majoritatea intrebarilor, se specifica, ca se ofera funda, dar oare numai pentru funda trebuie sa se raspunda sau pentru a ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand sunt pe TPU(din octombrie 2009, am avut o luna de activitate anonima inainte sa-mi fac cont), cea mai buna perioada a site-ului mi s-a parut cea din noiembrie-decembrie 2009.Atunci site-ul era plin de intrebari interesante, la fel si in cazul raspunsurilor.Nu era goana aceasta dupa fundite(maxim 2 utilizatori pomeneau de fundita si asta doar in intrebari, nu si in raspunsuri), intrebari cu vedete adolescentine mult mai putine, intalneai una din an in Paste, iar atunci erau multi utilizatori valorosi ai site-ului, care, din pacate au plecat intre timp(o parte), media de varsta era mult mai mare decat acum. Utilizatorii nu mai sunt atat de activi, deoarece calitatea intrebarilor scade considerabil pe zi ce trece, intrebarile despre vedetele adolescentine parca nu se mai termina si mereu aceleasi intrebari(cu mici exceptii). Au fost zile in care stateam 2-3 ore si nu gaseam nimic sa raspund si probabil vor mai fi.TPU nu mai e ce-a fost si nici nu cred ca va mai fi vreodata.