anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://evz.ro/......canta.html

Citind acest articol, recunosc că mă bucuram enorm să aflu că vom mai avea câteva zile libere și în iunie. Și evident că fiind un om cu puțină energie e de 2 ori mai îmbucurător, însă tot citind de liberele astea, mă gândeam,,,
Mai sunt? Câte libere mai au de gând să dea ăștia?! O să ajungem să avem mai mult libere decât zile de muncă, atunci munca cine o să o mai facă? Și uneori mă întreb de unde atâția bani în țară, dacă oamenii sunt plătiți efectiv stând degeaba?
Oare e bine ca dintr-un stat comunist, dar și cât mai muncitoresc să se ajungă în acest punct în care mai mult se stă decât se muncește?! (Repet! Nu mă plâng, deoarece cui nu-i place. Dar totuși privind oleacă și din perspectivă comunistă-chiar dacă eu nu am prins acea vreme, dar ai mei îmi amintesc mereu de acea vreme, în care NIMIC NU ERA CA ACUM, CĂ PE VREMEA MEA MAMĂ și tot felul de din astea, atunci ajungi să te întrebi. Încotro?).

Și acum să revin cu o nouă ipoteză, mai ales asta fiind testată pe propria-mi piele (ca om depresiv-predispus la asta) am observat că doar munca e cea care mă ajută să țin depresia departe și mintea ocupată. Ce vreau să spun, eu ca om care tind prin natura mea + mediul familial predispus la a sta degeaba, am observat că doar când efectiv sunt mai ocupată sau pur și simplu ocup munca cu ceva (că e muncă intelectuală, că e muncă fizică) funny e că, atunci când am acele zile în care pur și simplu nu am timp de nimic, ajung să fiu mai fericită decât atunci când e vacanță și pierd vremea cu statul degeaba, ieșitul chiar dintr-o rutină sau chiar gânditul excesiv.

Acestea fiind cunoscute și spuse.
V-ați gândit vreodată că poate noua rânduire ocultă, ne dă aceste LIBERE și ne lasă ba chiar să credem că noi am făcut revoluție în muncă pentru a ajunge în punctul ăsta, când de fapt, totul era plănuit de cu mult înainte pe agenda lor și de fapt ei cunoșteau efectele acestea colosale și devastatoare ale STATULUI DEGEABA, CONCEDIU, LIBER numiți-l cum vreți.
Adică totuși gândiți-vă că până la lagărele de concentrare munca era asiduă și mai ales în lagărele de concentrare se făceau tot soiul de experimente macabre pe umani tocmai chipurile pentru o viață mai bună. Însă dacă ei deja știau ce efecte au atât statul degeaba, cât și păstrarea unei minți cât mai libere și neocupate, oare în spatele a toată această revoluție nu au stat cumva tot ei?
Cu alte cuvinte, v-ați gândit vreodată că depresia în masă, epidemia asta practic era programată de oculta mondială, de cu mult înainte, poate, să ne naștem noi?!

1 răspuns:
| Pacientul0 a răspuns:

Într-adevăr, ideea că prea multe zile libere pot duce la stagnare și la stări de anxietate este una validă. Munca poate oferi un sentiment de scop și ne ajută să ne menținem mintea activă, mai ales în cazul celor predispuși la depresie.