| Adry05 a întrebat:

Și-a făcut cineva de aici abonament la Antena Play? Ce părere aveți? Vă spun și experiența mea pentru cei care poate sunt interesați să înceapă abonamentul.
Mi-am făcut și eu luna asta să mă uit la X factor că l-am pierdut la TV și sincer mi se pare că pentru 20 de lei primești o platforma de rahat, deloc practică (zic asta dând un exemplu : vreau să mă uit la Asia express și trebuie mereu să derulez până la primele episoade (îmi apar câte 5 o dată și sunt 30 și ceva de episoade) și în momentul în care dau pe primul episod, după îmi dă refresh la întreaga pagină și pentru episodul 2 trebuie să derulez din nou, nu ai buton pentru episodul următor, derulare automată și nici măcar sugestie)
în plus emisiunile sunt toate puse la grămadă, ar fi fost bine dacă ar fi fost puțin organizate.
Se poate uita o singură persoană în acel timp.
Voi ce părere aveți?

4 răspunsuri:
| Adry05 explică:

A și am uitat să menționez că-n prima lună îți ia doar 10 bani, practic gratuit. laughing

| Lucian4 a răspuns:

Eu sunt pe abon vechi sa zic asa. Sunt de minim 2 ani abonat. Costul este 10 lei. Platesc lunar 1.88£ (nu sunt in tara). Emisiunile sunt pe categorii, selectezi programul tv mai intai ca sa trieze. in felul asta emisiunile inregistrate le gasesti ma repede. Derulare automata nu am vazut. Nu cred ca este nici la now tv sau voyo. De craciun zice ca prima luna e gratis apoi se plateste 20 lei lunar. Contul antena play merge live doar pe un singur device.

| siriusblack98 a răspuns:

Instant mi-a venit in minte o idee de afacere. Iti faci un canal de YouTube sau de Twitch (mai bine) si cine vrea sa priveasca Antena Play, plateste frumos prin paypal sub forma de donatie 2-3 lei. Si sa vezi ce bani faci cu 20 de lei investitie.

| Adry05 explică (pentru siriusblack98):

laughing))))) hai că nu zici tu rău

Întrebări similare