| MT91 a întrebat:

Imi poate recomanda cineva la Brasov o agentie imobiliara corecta? Cand spun corecta ma refer la o agentie care ar accepta sa isi ia comisionul doar dupa ce se vinde imobilul prin intermediul lor, nu doar sa imi promoveze anuntul pe diferite platforme si sa imi ia bani grei fara garantia ca imi voi vinde apartamentul... sa nu aud de remax, keller williams, m-am convins deja. Vreau, daca exista, sa colaborez doar cu o agentie corecta.

1 răspuns:
| Cresta a răspuns:

Nu sunt din Brasov. Dar din experienta mea agentiile promoveaza intai locuintele greu vandabile. Pentru ca cele bune se vand usor, practic se vand singure. Mai mult, la cele bune asteapta sa treaca timpul ca sa creasca pretul pietei, apoi le cumpara cunoscutii sau familiile lor la pretul pe care tu l-ai stabilit initial. Mai mic decat al pietei la data vanzarii.
Am fost cumparator si m-au purtat prin toate cotetele. Mi-am gasit singura alta locuinta. Am fost vanzator si nu mi-au adus pe nimeni timp de 4 ani. Intre timp vandusem, dar dupa 4 ani m-au sunat si mi-au spus: "Aveti cu noi un contract la pretul de... V-am gasit cumparator." Intre timp pretul crescuse cu 50%.
Personal, din acest motiv nu mai recomand agentiile imobiliare.