Era odata o fata, ea iubea un baiat mai mare ca ea. Ea nu putea sa stea cu el deoarece era mult mai mare ca ea :3... Si-a continuat viata stand cu altcineva si avand o relatie normala, dar iubind-ul pe celalalt. Intr-o zi ea nu stia ce se intampla cu ea, i se face dor de cl pe care il iubea... In fiecare seara plangea si se gandea la el, lla un moment dat ea nu a mai suportat si ia marturisit ce simte. Din fericire si el avea aceleasi sentimente, o iubea, dar fiind prea mica nu puteau fii impreuna. Ea aflase ca el va trebui sa plece in alta tara, pentru a isi face un viitor. Ea a simtit ca nu mai are pentru ce trai, i-a spus "ca-l va iubi toata viata si ca-l va astepta" ..sa impacat cu cel cu care era si a incercat sa-l iubeasca dar nu a putut..Sa des din nou de el si lasand-ul din nou, dar de data asta pentru totdeauna, lasand-ul sa isi gaseasca pe cineva care il va iubi cu adevarat. Si a ramas asteptand-ul pe cel pe care il iubea si fara care nu putea sa traiasca
Relatia mea a inceput in anul 2012..la inceput a fost un joc, cu un baiat q care nu ma gandeam k o stau app 2 ani.un baiat care m-a facut ferictt in fiecare zi,, a fost langa mine cand aveam cea mai mare nevoie cand m-a iertat ca am facut prostii k a fost lng mine indiferent d situatie si de ce sa intamplat..ma iubit neconditionat cu toate ca nu prea meritt.acum nu imi vad viata fr el...d l prima intalnire mi-am dat seama k el e baiatu d care eu am nevoie si lng el ma vad toata viata mea. vfrem s ne mutam impreuna sa ne cladim un viitor sa avm multi copii si sa fim o familie fericita si implinita!
D[:x] întreabă:
ღஜღpikapikaღஜღ întreabă:
Neagracaceara întreabă: