| anonima0101 a întrebat:

Imi spune si mie cineva o intamplare paranormala, dar sper macar sa fie 50% adevarata.

Răspuns Câştigător
| NoRegretsxx a răspuns:

Cat de paranormala e nu stiu, dar anormala e clar. Eram acasa la sora mea. Si am dormit intr-o camera pe care ei nu o folosesc.(ea si sotul ei). Mie imi e frica de intuneric. Asta s-a intamplat acum 4-5 ani cred. Asa in fine. Nu avea tv sau pc in camera aia. Dupa ce am simtit ca voi adormi m-am dus sa inchid lumina si am fugit repede in pat. Am mai vorbit cu gagik-miu de pe vremea aia prin mesaje si apoi am inchis telu. M-am intors cu fata la perete. Dupa un timp m-am intors pe partea cealalta si desi era intuneric, am vazut cum dinspre usa se apropia de mine o silueta neagra pana a ajuns la mine si s-a aplecat asa intr-un fel deasupra mea. Am tras patura peste cap si mi-am strans picioarele aproape de piept. Eram cu fata in sus in momentul cand silueta era deasupra mea. Dupa cateva secunde, poate un minut am dat patura la o parte si am pus mana pe tel. L-am aprins dar nu era nimeni si nimic in camera. Nu i-am trezit pe aia, dar toata noaptea am stat in bucatarie. Eram extrem de obosita si poate doar mi s-a parut. Cert e ca parea extrem de real. Cam jalnic nu? ..stiu laughing Dar e 100% adevarat.

1 răspuns:
Întrebări similare