| Muzika a întrebat:

Intrabari pentru baieti:
1.v-ati insela prietena mult iubita pentru 200 lei?
2.v-ati da la o alta fata de fata cu prietena voastra?
3. i'ai da o palma unei fete frumoase pentru 1leulaughing?
4.ai injurao pe prietena ta pentru o noapte cu alta fata?
5.iti minti prietena? de ce?
6. te'ai saruta cu 2 fete deodata daca ai putealaughing?
7. ce ai face pentru prietena ta?
8. daca ai fi impreuna cu Inna ai inselaolaughing
9.De ce va place sa va bateti joc de fete?
10.Ati merge cu rochie prin mall pentru 2000 de euro?

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

1-Nu mi-as insela iubirea nici pentru un vas de diamante
2-Daca totul merge bine, si e totul frumos nu am de ce sa fac din astea. daca mi-a gresit.si vreau sa ii fac sa o ranesc. poate. dar nu se stie sigur.
3.Nici daca mi-ar gresi.nu as da intr-o fata, femeie.eu sunt de moda veche. cel cu proverbul. o fata nu trebuie lovita nici macar cu o floare"
4. Daca as vrea o noapte in alta parte. m-as desparti de iubirea mea.pentru ca nu imi place sa insel.si nu as recurge la injuraturi, indiferent daca iubesc sau nu
5.Nu,nu o mint.Ca NU imi place minciuna.as fi dispus ca pentru o minciuna, sa pun capat relatiei
6.Nu vad nici o atractie in a te saruta cu 2 fete deodata.doar cu una sa te saruti pe gura.si alta sa te sarute in alta partehappy
7. mi-as da si viata pentru ea sa fie fericita.
8.Nu as avea ce sa caut cu o asemenea persoana.nu imi place INNA ca femeie.ci doar ca voce
9.Nu imi place sa imi bat joc nici macar de un caine, care e nevinovat, dar daca mi-a gresit, daca ma ranit, se intoarce roata.si eu intorc de 2 ori mai dureros
10.Nu cred ca as face asemenea lucru.prefer sa muncesc cinstit.

| Atotstiutorul a răspuns:

1.bineinteles
2.intodeauna
3. daca ii dau mai multe primesc un bonus?
4.desigur
5.pentru ca e cool
6. m-am sarutat cand eram mai mic
7.as bea o bere
8.bineinteles Inna e naspha!
9.nu imi place
10. Da, dar rochia sa fie de firma! (p. s gratis)

| vm_8252 a răspuns:

Vai.

1. Se spune ca totul pe lume are un pret. Dar mai nene, 200 lei? Ce-s aia? Bani de sandviş! Dă-o încolo, nu cred că cineva s-a putut gândi la asta!

2. Nici cu ea de faţă, nici fără.

3. I-aş da gratis dacă ar merita. Glumesc.

4. Adică, cum? Să mă întâlnesc cu una şi apoi să mergem la prietena mea sau s-o sunăm şi s-o înjurăm toată noaptea? E o lume nebună, nebună de tot...

5. Nu. De ce? laughing

6. N-aş putea. Nu am două guri.

7. Prea multe. Aşa-s eu, mai fraier.

8. N-aş fi. Dar ca să-ţi răspund totuşi la întrebare, nu, n-aş înşela-o. Ce-i cu atâta înşelătorie pe lumea asta?

9. Fetelor de ce le place să-şi bată joc de băieţi? Eu unul nu-mi bat joc de nimeni. Poate de mine, uneori, din plictiseală!

10. Sigur! Chiar şi pentru 200. Cu toate că-s băiat! laughing