| roxyana03 a întrebat:

Iubitul meu "FOstul" a fost plecat si tot asa. am avut o relatie de 4luni, cand sa intors toata lumea ii zicea ca eu il insel, dar nu era adevarat doar eu stiam ce faceam, iar niciodata nu m-am ganndid sal insel, el acum are pe alta, cand l-am sunat mi-a raspuns iubita lui, imi venea sa ma omor, dar nu am zis nica am tacut crying, eu stiu ca are pe alta el a zis, dar vrreau sa-i demonstrez ca nu l-am inselat si ca inca il iubesc cum sa fac? ajutor cat mai repede. ziceti-mi cum sa-l fac sa ma creada ca inncal iubesc si ca nu l-am inselat niciodata, ajutor FUNDA+VOT?

3 răspunsuri:
| roxyana03 explică:

Cum sa-i demonstrez ca il iubesc si ca nu l-am inselat?

| MissHappy a răspuns:

:-(...foarte trist
poti sa ii demonstrezi cat de mult il iubesti.gura lumii e reacrying
SUCCES!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bună!
În primul rând calmează-te! Nu are nevoie să vadă o femeie disperată acum, ci ca sa-l atragi din nou trebuie să îi arăţi că eşti stăpână pe tine şi şti ce vrei.
Pt început cere-i doar să discutaţi, dar nu să îl rogi, pur şi simplu ca o opţiune.Atunci spune-i că vrei doar să îi demonstrezi că nu l-ai înşelat şi că nu ai de gând să te bagi în actuala relaţie.
Cât de calmă poţi tu să fii, chiar degajată.
O să pui problema aşa - "Ce s-a întâmplat cu noi? Cu iubirea ta? Spuneai că mă iubeşti pe MINE şi totuşi crezi în ce spune LUMEA.Atunci dragule, întrebarea este: Cine a trădat pe cine?"

Eu una aşa aş proceda.
Fi demnă!
Dacă te iubeşte va înţelege, dacă refuză înseamnă că nu te-a iubit aşa că nu merită să suferi!
Baftă!