anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Just raspundeti.
Ce inseamna pentru voi sa fiti fericiti?
este o intrebare la care nu multi pot raspunde deoarece nu stiu adevaratul sens al fericiri

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si ce te face pe tine sa crezi ca stii adevaratul sens al fericirii? N-ai cum sa aplici acest "adevar" tuturor.Fiecare ne cautam singuri fericirea si o vedem in bani, in femei/barbati, in razbunari etc
Pentru mine linistea inseamna ape line in viata.Am cam facut surf pe valuri in ultima vremewaiting

| CosteaVlad a răspuns:

Pentru mine să fiu fericit înseamnă să fiu sănătos în primul rând (asta eu sunt de părere că e cel mai important), după care urmează şi restul: Să reuşesc să-mi fac o carieră care să-mi placă, să fiu apreciat de către ceilalţi din jur (în sensul în care să nu fie cazul să strige "huăăăăă" după mine când trec pe stradă laughing ), să-mi fac casă, să-mi schimb maşina )principalul meu obiectiv momentan big grin), şi bineînţeles, nu în cele din urmă, o familie, o soţie de nota 10 cu +, cu care să mă înţeleg superr, 1, 2, 3 copii, iar în rest... eu zic că mi-ar ajunge. big grin. Acestea zic eu că sunt lucruri care pe orice om l-ar face fericit.
Iar în altă ordine de idei, depinde oarecum şi de perspectiva din care priveşti lucrurile, de exemplu poţi fi fericit în nomentul când ai un motiv să fii fericit, la fel de bine cum poţi fii fericit în momentul când nu ai niciun motiv să fii trist/nefericit. happy Iar asta depinde de la om la om, de scopurile pe care şi le propune să le realizeze în viaţă, iar gradul în care va reuşi să-şi realizeze acele scopuri va putea determina măsura în care se va putea considera un om fericit. happy
O zi frumoasă!

| cosima11 a răspuns:

Fericirea adevarata o "dobandesti" atunci cand cunosti iubirea si linistea. a fi fericit inseamna a avea pe icneva langa tine, un suflet pereche, pe langa familia care te iubeste neconditionat si te accepta asa cum esti. fericireanu consta doar in lucruri materiale, vorba aia. banii nu aduc fericirea. a fi fericit inseamna a fi o persoana implinita pe plan sufletesc dar si social, inseamna bunatate si multumire, inseamna si Dumnezeu.ca el ne`o da.nu?

| NoMusicNoLife a răspuns:

Pai, pentru mine adevaratul sens al fericirii cred ca e acela de a te simti bine alaturi de cei dragi tie si de ai iubi. Poti fi fericit si daca ti-e mai greu, ca si cum poti fi nefericit daca esti ff bogat. Daca membrii unei familii se iubesc intre ei si se ajuta ca sa-si faca unii altora viata mai frumoasa, eu cred ca familia aceea se cheama o familie fericita.

parerea mea. pup :* papa

funda?

| MsGringer a răspuns:

Fericirea adevarata o gasesti numai in Dumnezeu.
In El iti gasesti placerea.
Deoarece parinti sunt numai parinti pe pamant, dar adevaratul parinte care ne-a trimis pe pamant prin mama si tata este Dumnezeu.Nu ca as fi religioasa din cale afara dar asta e adevarul pe care toata lumea ar trebui sa-l stie!
Macar atat sa stie.Si cine crede ca ne tragem din maimute sunt niste oameni care nu au capacitatea de a gandi logic!
Si eu sunt fericita!
Nu ca altii care nu pot sa doarma nopatea, nu-si gasesc pacea pentru ca acceia sunt niste oameni rai, care nu fac bine pe pamant, ei cauta numai cearta, scandal, fapte rele etc.Si se uita la tot felul de porcarii numai zic de facut.Nu-i intrece nimeni la facut prostii!
Mi-e mila de acesti oameni care nu au primit izbandirea!

| Sun life a răspuns:

Sincer nici eu nu pot spune ca stiu adevaratul sens al fericirii. Fericirea este starea noastră naturală. Fericirea este starea naturală a micilor copii, cărora le aparţine împărăţia până vor fi contaminaţi şi murdăriţi de stupiditatea societăţii şi culturii.Simone de Beauvoir
Fericirea: motivare pe care viaţa şi-o dă ei însăşi. Fericirea este în mod esenţial o stare de a merge undeva, cu toată inima, unidirecţional, fără regret sau reţinere.
sper ca citatele astea teor ajutat.nu pot exprima acest sentiment

| petruI a răspuns:

Sa sti ca poti face in continuare ce iti doresti fiindca e corect chiar daca lumea neaga, eu ma simt bine si nici prietenii nu se supara

| blackcherry a răspuns:

A fi fericit pentru mine inseamna ca eu familia si prietenii sa fim sanatosi happy