Din perspectiva mea, draga Clauss, viata noastra se imparte in doua : familie si slujba. Daca stam sa ne gandim bine vom constata ca petrecem mai mult timp la slujba decat in oricare alt loc (incearca sa scoti din timpul petrecut acasa orele de somn).
Tinand cont de ce am spus mai devreme am sa-ti dau si raspunsul :daruire totala profesiei mele si locului meu de munca!
Bafta si tie!
La locul de munca(nr.scoala) nu pun suflet pentru ca nu e cazul. Pun in schimb creier. Mi se pare mai avantajos asa si am de castigat mai multe
Pentru mine serviciul este ca si a doua casa, daca nu muncesc cu drag, totul se duce de rapa, asadar pun suflet, imi place ce fac, stiu ca a doua zi sefii nu tipa la mine
Majoritatea sefilor isi doresc niste angajati competenti si constiinciosi.Mecanizand,tot ce faci nu ajungi nicaieri, mai bine faci totul bun si bine.Imi place ca, ceilalti colegi din jurul meu sa vada in mine o persoana muncitoare si sincer, reusesc, in plus imi ajut colegii, chiar daca unii dintre ei nu au simtul meu![]()
Dar tu? Pui suflet in ceea ce faci? O zi buna!
Mereu am fost de parere ca meseri il defineste pe om. daca un om nu se regaseste in meseria pe care o are, nu practica acea profesie cu placere, cu pasiune nu iese bine.
de fapt locul de munca nu ar trebui sa fie o obligatie, ci un hobby, o placere.de asta ne alege noi profesiile si nu ne obliga nimeni sa avem o anumita profesie, nu?
eu pun mult suflet.imi place ceea ce fac, o fac din hobby, o fac cu placere.
nu o fac mecanizat, pentru ca nu m-a obligat nimeni sa ma jobul pe care il am.in general, mecanizat, fac numai lucrurile pe care le fac obligata.
Eu lucrez intr-o fabrica, 10 ore pe zi, si fac schimburi, de la 7 la 17 si de la 6 la 14, pe urma o sa fie de la 14 la 22. e primul loc de munca si mi se pare un pic obositor, dar muncesc cu pofta ca ma gandesc la bani
Izabella03 e bine de tine, dar cand nu ai de unde alege ce alegi? si nu traiesti cu aer ca sa astepti pana iti gasesti o munca care iti place
LIME04 întreabă: