| xSilentHeart a întrebat:

M-am certat cu cea mai buna prietena. Ne cunoastem de 6 ani, si a zis ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine dintr-un motiv anume ( ca nu ma mai suporta ca sunt asa timida. ca ea e mai rebela ). Si eu am zis la fel. Vacanta asta se pare ca nu o sa mai vorbesc cu ea. Credeti ca dupa 3 saptamani ( cat tine vacanta ) va vrea sa se impace cu mine, avand in vedere ca acum e cu o alta prietena la fel de rebela ca ea? Sau daca nu, ce sa fac ca sa uit de ea? Apropo, sunt fata laughing. Funda :X

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Nu cred că îţi este prietenă adevărată dacă nu te acceptă aşa cum eşti.Eu spun pur şi simplu să nu te mai gândeşti la ea ca la o prietenă. Dacă i-ai fost o prietenă bună, aşa timidă cum eşti tu, tot la tine o să se întoarcă, fii sigură.Iar dacă nu vrea să se împace cu tine, ei bine, e pierderea ei.

1 răspuns:
| Claudiu2895 a răspuns:

Un prieten ar trebuie sa te accepte asa cum esti tu. Si eu sunt timid da prieteni mei nu au nimic impotriva mea ca sunt asa fiecare cu starea lui.Las-o daca te-ai certat cu ea numai din asta nu iti trebuie astfel de prietena cauta-ti alta prietena care sa te accepte cu toate "defectele" tale. Numai bine.