| SERIALS a întrebat:

M-am inregistrat pe o aplicatie pe care poti sa iti imbunatatesti nivelul de limbi straine comunicand cu nativii. E o aplicatie faina, desi la inceput nu prea gasisem persoane interesate, dupa ceva timp am inceput sa comunic din nou ca sa imi imbunatatesc nivelul de italiana. Cateva zile in urma un brazilian mi-a scris in romana, era foarte simpatic. Am discutat prin chat, dupa i-am cerut profilul Instagram, el mi-a trimis numarul de WhatsApp. Tipul stia romana elementara, deoarece cativa ani in urma a venit in Romania pe 2 luni, printr-o organizatie de voluntariat, ca sa invete copiii limba engleza. Imi zisese ca zi de zi invata romana.
M-a uimit aceasta persoana, si anume faptul ca stie multe limbi straine, portugheza e limba materna, dar pe langa acestea stie engleza, spaniola, franceza, romana si un pic de poloneza si rusa. Cum e posibil sa inveti atatea limbi? Sa reusesti sa vorbesti?
I-am auzit si vocea, vorbind in diverse limbi, e uimitor, mi-a cantat in romana. E fain, plus ca avem aceeasi varsta, ambii avem 25 de ani si suntem nascuti la 2 zile diferenta. Cum este posibil asa ceva? Ca si cum mi-as fi intalnit sufletul pereche, doar ca eu locuiesc in Italia, iar el e brazilian, dar studiaza in Paraguay. Imi spusese ca in Paraguay sunt multi homofobi si se ascunde, desi in Brazilia e lumea e ok. Imi spusese ca dupa ce va termina studiile in medicina in Paraguay ar vrea sa se mute cu traiul in Spania. Ce fain ar fi sa il pot vedea in realitate, oare e posibil asa ceva? Cum e posibil sa existe persoane atat de interesante? Ar trebui sa continui prietenia cu el, si sa profit sa invat spaniola cu el, si sa ii corectez greselile pe care le face in romana.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si care e legatura cu aceasta categorie?

| Jassmina a răspuns:

De ce ti se pare atat de uimitor sa vorbesti mai multe limbi straine, cand este atat de popular printre noi, mai ales ca facem la scoala cel putin 2 limbi straine, pe langa romana?
Sunt copii mici care vorbesc fluent multe limbi straine, sunt adulti, totul sta in puterile noastre.
Chiar nu mi se pare nimic uimitor, mie chair mi se pare normal. eu vorbesc fluent 4 limbi si inteleg inca alte 2.

Uite aici o fetita de 4 ani, care vorbeste fluent 7 limbi straine, cu accentul lor, corect:
https://www.protv.ro/......reaga.html

| DemonLord a răspuns:

De ce sa nu fie posibil sa îl vezi lol asta dacă nu te minte și trăiește pe Marte laughing
Plus ca mi se pare ca vrei mai mult decât o prietenie cu el.

| ralushescu a răspuns:

Si care e aplicatia?

| SERIALS explică (pentru ralushescu):

Se cheama Tandem.