| Dariusuu a întrebat:

Mă tot întreb de ce mereu cel care îşi sărbătoreşte ziua de naştere trebuie să facă cinste sau să-şi cinstească gaşca de parcă ar fi forţat.
Nu vreau să vă induc în eroare dar de unde vina şi moda asta? Sunt persoane care nici nu ştiu câţi ani faci dar deja te întreabă dacă dai de băut.

Lămuriţi-mă vă rog şi pe mine.

8 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Doar in Romania e "traditia" asta.In America, de exemplu, sarbatoritul nu plateste nimic, ci asteapta ca prietenii lui sa-i dea de baut.Si mi se pare normal.

| MauvaisRose a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Cum adica doar in Ro e traditia asta? chestia asta se intampla si in filmele americane, ca tot ai zis de America, sarbatoritul face cinste, si din cate stiu, in filme se mai regizeaza si chestii de se intampla in realitate, nu e doar totul fictiune.

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru MauvaisRose):

Tine foarte mult si de anturajul din care faci parte.Am un amic care sta in America si n-a platit niciodata de ziua lui. thinking
Si nici in Romania nu e peste tot asa, la mine, de cate ori e ziua unui prieten punem toti bani si ii luam ceva.Nu asteptam sa ne scoata el la suc, sau ceva de genul.

| Dariusuu explică (pentru DarkOrbitMoon):

Să înţeleg că doar cei profitori aşteaptă nu?

| AtateaConditii a răspuns:

Eu stiam ca cel sarbatorit trebuie sa fie servit. Eu nu am dat niciodata nimic la colegi sau cunostinte, cei drept nici nu am primitrolling on the floor).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mi-am serbat-o niciodata. Nu vad nimic special in asta.
Ceea ce spui tu se regaseste probabil doar in anturajul tau. Nu cred ca e ceva general.

| BlackChocolate1 a răspuns:

Profitori.Dacă vrei să sărbătoreşti cheamă-ţi cel mai bun prieten undeva...Sau dacă(,)chemi toată gaşca, ei ar trebui să-ţi aducă un cadou, ceva...

| Dariusuu explică (pentru BlackChocolate1):

Daaa sună bine laughing.

Oricum nu prea am obiceiul să răspund la mesaje de la multi ani din partea unor persoane care nu însemn nimic aşa că.

E o idee bună.