Întrebare recomandată | Skilline2012 a întrebat:

Mi s-a lipit guma de par, cum scap de ea?

Eram la un antrenament si la o saritura pe pamant urmata de o rostogolire am intrat cu capul in guma. Mm de guma. Cum scap de ea? Nu vreau sa-mi tai parul?
Funda.

Răspuns Câştigător
| Ruxandra15 a răspuns:

Apa fierbinte dizolva tot. La fel si cu nodurile spalate cu apa aproape fiarta peste 50 de grade si o sa se topeasca. Piaptana bine locul unde ai avut guma, spala bine cu samponde 3 ori sa se duca tot si dupa clatesti bine tot cu apa fierbinte si dupa un minut cu apa rece sa se inchida pori. Incearca sa nu faci lucrurl asta foarte repede. Opresti apa fierbinte astepti 2 minute sa se obisnuiasca scalpul cu temperatura de afara si dupa repede cu apa rece. Daca faci apa fierbinte si dupa repede apa rece o sa ai dureri mari de cap

12 răspunsuri:
| NOBODY a răspuns:

Încerci spălându-te pe cap, ori cu gheață, sau dacă nu cu parfum. Parfumezi zona cu guma și freci.

| Latinmoon a răspuns:

Incearca cu ulei sau gheata, daca nu merge iei o foarfeca si incepi sa tai din par in zona gumei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine niste gheata pe partea cu guma cateva minute, apoi guma iese spargandu-se.

| LaChatte a răspuns:

Incearca cu ulei de par. o vei face sa alunece!

| LetMeHelp a răspuns:

Păi un prieten a avut odata gumă în par şi a dat pe ea nişte cola, apoi a pieptănat partea aia a părului de multe ori, pâna s-a luat, a mai luat cu mâna ce a rămas, şi s-a spălat pe cap.
La el a funcţionat.

| TheMiningSheep a răspuns:

Ulei Vegetal

| anonim191 a răspuns:

LOL stai tu mult si bine pana iti ingheata guma:)))))))))) uite aci: https://www.youtube.com/watch?v=L9xDKiakB4I sau https://www.youtube.com/watch?v=bm2GIyI9Fxw ulei de oricare, unt de arahide..ideea e sa o faci sa alunece din par

| RalucaStefy2002 a răspuns:

Daca ai ulei de par sau masca de par incearca sa dai pe suvita cu guma si apoi piaptana incet. Daca nu reusesti incearca sa scoti guma rupand-o in bucatele mici si tragi usor pana la varfuri si dupaiceea gata.

| 2low4us a răspuns:

Iti tai parul unde s-a lipit guma big grin

| Sara2005Sd a răspuns:

Pai incearca asta : Daca ai bani du-te la farmacie si cumpara ulei de par. Sau daca nu ai dai cu otet. 1. Dati cu uleiul acolo unde este guma lipita, si dupa incerca sa tragi de guma sa o dezlipesti apoi dai si cu un pic de otet. Mi s-a intamplat si mie. Funda?

| AnastasiaSia a răspuns:

Primul pas, piseaza guma, al doilea pas tine gheata pana cand guma se sfarama, al treilea pas scote bucatile cu pieptanul, al patrulea pas clateste.

| Liska a răspuns:

Pentru inceput, separa parul sanatos de cel cu guma. Apoi pune cateva cuburi de gheata intr-o punga, aseaz-o pe zona cu guma si asteapta ca aceasta sa se intareasca. Apoi operatiunea este cat se poate de simpla: trage parul lipit sau rupe guma in bucati.