| fqwaf a întrebat:

Multi dintre ni avem modele, peroane care si vrem sa fim ca ele sau au anumite insusiri foarte bune pe care am vrea sa le avem si noi.
Intrebarea mea este daca aveti anti-modele, persoane ca nu va plac deloc si in nici un caz nu vreti sa va comportati ca ele, sa ganditi la ele, etc?

6 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Toţi au modele de persoane antipatice.
Şi evită să facă parte din lumea lor.
Mie nu îmi plac persoanele care consumă alcool, droguri, care le miros toate hainele a tutun, dar cel mai mult urăsc oamenii care cred că au mintea deschisă dacă au o viaţă sexuală activă, plină de experimente.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Da, am o multimeeee! Unii sunt colegi de clasa, alții simplii oameni pe care ii văd pe strada. Fiecare cu defectele lui...

| AliGab a răspuns:

Normal ca da, modele si "anti-modele" (cum le spui tu), numai ca la un moment dat iti dai seama ca tu poti fi doar tu si singurul lucru pe care il poti face este sa iei exemple si tot de tine depinde daca pozitive sau negative

| Ibrahimovic a răspuns:

Sa stii ca nu m-am gandit la asta pana acum, ma gandeam doar la acele persoane care le am ca model, dar la opusul lor nu m-am gandit niciodata. Si cu siguranta am. confused

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu gandesc ca mine insumi. Nu am modele.

| TheMisunderstood a răspuns:

Da! E plina lumea de ele! In general cele mai multe anti-modele sunt la televizor, dar le intalnesc si in viata de zi cu zi.