| LisaJulie a întrebat:

Nu înțeleg de ce tinerii din generația z si alpha o apreciază atât de mult pe Erika Isaac care după părerea mea este o Kim Kardashion de România! Fata este doar o papusa de plastic care face pe feminista și îi acuză pe toti bărbații în stânga și în dreapta ca toți sunt la fel! După părerea mea este un talent irosit deoarece mie chiar îmi plăcea de ea la X Factor și credeam ca are o voce bună dar s-a stricat devenind o alta marioneta a feminismului radical! Voi ce părere aveți?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Că mesajul a fost unul corect. Nu cred că ea la vârsta ei crede in ce a cantat, dar mesajul a fost corect. Și noi bărbații suntem porci.

| Hyperion7 a răspuns:

Pf,talent irosit...
Manelele sunt un rău la fel de mare sau mai mare și nimeni nu mai atrage atenția la astfel de jeguri in trending.
Dincolo de cine e Erika și ce cântă,versurile ei spun multe,nu degeaba suntem în trending când vine vorba de violența domestică.
Mai mult de atât,sa stam strâmb și să gândim drept,de ce oare s-a vitalizat aceasta piesa?
Multe dintre fete au de-a face cu niște căsnicii triste,poate au fost bătaia de joc a cuiva,poate au tati vitregi abuzivi sau, mai rău,tatii biologici sau poate sunt chiar chinuite(faptul că nu îți spui povestea pe net,nu înseamnă că totul a roz și li s-a pus femeilor pe tărtăcuță să urască bărbații)așa că înainte de a face mare tam tam, cam de asta se vitalizează o asemenea piesa, pentru că asta e realitatea!
Acum na,ce e drept,sunt și cazuri care vor doar sa se afle în treabă, dar aici E VINA EXCLUSIV A PĂRINȚILOR, NU A COPIILOR! Din moment ce le permiți să calce peste integritatea ta de părinte, copii aceia vor creste haotic.
Acum na, nu prea sunt de acord cu modul în care a exprimat aceste gânduri, dar asta e o chestiune discutabilă, pentru că și misoginismul e in floare și mulți uita că de fapt ei sunt agresorii, nu victimele!

| LisaJulie explică (pentru Hyperion7):

Poate sa spuna asta și fără sa apară în videoclipuri cum apare! Sa se îmbrace și ea normal!

| Hyperion7 a răspuns (pentru LisaJulie):

Așa e trendingul in Romania,ești dezbrăcat,stau,daca nu ești, ceau.
Din nou fac o analogie cu manelele, mesajul pe care cântăreții îl au de transmis, poate fi transmis și sub alte forme, dar după cum vezi, se întâmplă contrariul.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu stiu cine este. Am incetat sa mai urmaresc trending-ul romanesc din motive evidente ( Sunt din generatia Z aparent ). Din pacate trending-ul actual se centreaza pe averi, sexualitate exagerata, fite, figuri si manele. In concluzie nimic interesant. Nu am nimic cu ele daca apar din cand in cand prin trending, dar daca apar mereu pe toate locurile din top...

| Lupică27 a răspuns:

Daca te duci in sectiunea de comentarii ale pieselor ei o sa vezi ca sunt numai fete tinere si adolescente care urasc barbatii pentru ca asa e cool, in trend, n-am vazut sa fie vreo femeie traumatiaza pe acolo sa isi spuna trista poveste.

| Lupică27 a răspuns (pentru Lupică27):

De aici trage tu concluzii.

| EestiSodalane a răspuns:

Din motive ideologice si pentru ca multi idioti din generatiile astea efectiv asculta trap

| felixf a răspuns:

Salut, domnisoara in cauza a fost buna la X Factor, dar probabil si-a dorit sa fie asa pentru a putea calca pe urmele altor artisti care doresc sa schimbe lumea, nu prin frumos, ci prin atacuri. Probabil in spatele ei, este o intreaga echipa, care coordoneaza melodiile. De ce le place tineriilor acest tip de muzica, pentru ca acum se pune accentul pe vulgaritate si nu frumusete. Se pune accentul pe injuraturi si nu a vorbi frumos. Este un trend care reiese din activitate online si nu numai. Dar sigur asta e doar parerea mea personala. Sfat: du-te in preajma celor din generatia X si alpha so asculta ce vorbesc si ce fac si vezi gasi raspunsul.

| BobTheCat a răspuns:

Sincer, nu ma prea atrag piesele ei (nu ma intelegeti gresit, sustin feminismul si egalitatea de gen, insa modul in care le interpreteaza si felul in care versurile sunt scrise nu ma atrage). Totusi, sunt de acord, chiar e un fel de Kim Kardashian (sper ca am scris corect, haha!) de Romania, sau, cu alte cuvinte, o vedeta de "carton".