anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai stiu ce se inampla cu mine am ajuns sa cred ca am cele mai multe defecte ca toata lumea e perfecta in afara de minesad chiar nu stiu ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| Mya a răspuns:

Sa-ti recapeti increderea in tine! Orice te-a facut sa ai aceasta stare, are o solutie.Toti avem defecte, iar in momentul in care ceva nu iese cum ne doream, dam vina pe acele lucruri, slabiciuni care uneori ne fac sa ne compatimim.Gandeste-te la calitatile tale, la ceea ce te deosebeste de ceilalti, priveste-te in oglinda si zambeste... te va face sa te simti mai bine. O atitudine pozitiva atrage simpatii, pentru ca ceilalti sa te placa, mai intai trebuie sa fii tu multumita cu tine, sa emani incredere si astfel vei sti sa te faci placuta asa cum esti!

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Lumea e perfecta. Da, in exterior.Toti vrem sa fim frumosi si ne chinuim pentru a fi frumosi. Dar in interior? Cum e oare mai bine :sa fi popular, sa zambesti tuturor sa starnesti invidie pentru ca pari perfect si a doua zi sa fi gasit mort in baie pentru ca ti-ai dat seama ca te-ai mintit prea mult pe tine incercand sa pari altcineva doar de dragul aparentelor sau un om de rand, cu griji si probleme care nu ascunde dupa cuvinte ci spune drept ce nu ii convine chiar si daca nu e placut?

| anamaria91 a răspuns:

Simplu: atata timp cat tu crezi asta despre tine, asta vor vedea si cei din jurul tau. O solutie buna ar fi sa nu mai bagi in seama pe toata lumea si sa ai mai multa incredere in tine si in fortele proprii.