anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot inteleg de ce o fata se baga in seama cu mine, imi scrie etc., tinand cont ca analizand logic nu exista nici o conexiune? Sunt total "inadaptat"/ nu arat Ok fizic, de bani nici nu mai vorbesc.
Fata fiind mai Ok ca mine la toate punctele de mai sus. Imi scrie ca eu sunt persoana, de treaba, ca doreste sa ma cunoasca mai bine, ca poate vorbi cu mine etc. Am vorbit de 2-3 ori si fata in fata, dar ea vorbea eu nu stiam cum sa reactionez incat sa nu par nici prea ciudat. Ea cauta/incepe conversatia totdeauna.
O cunosc din vedere de peste 1 an dar pana de recent numai chiar ca ne salutam si dintr-o data ma ia cu intrebari foarte personale cautand conversatii cu mine.
Pe de alta parte nici ea nu e chiar de top, are ceva probleme cu greutatea dar in rest Ok.
Practic nu a fost vorba de ideea de relatie/sau ceva fizic insa a spus ca e singura si m-a intrebat daca eu sunt singur...
Eu nu prea mai sunt interesat in general de fete. Faptul ca ea e mai "buna" ca mine ma face sa ma simt total inconfortabil. Pe langa asta (putin conteaza dar) nu e genul meu.
Ce sa inteleg din treaba asta, de ce ar vrea fata sa vorbeasca cu mine?

49 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Cred ca te subestimezi, fii mai increzator.

| Drimmero a răspuns (pentru Celcestietot):

Esti pletos? S-a dus sezonul, vin frigurile si la moda e blana pe cap pana la vara

| Celcestietot a răspuns (pentru Drimmero):

Oamenii vad diferit acest aspect, unii cand au deja 3 cm lungimea parului, se vad pletosi laughing. Vin frigurile, dar mai este pana in Februarie laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru eckblume):

Am mai tot conversat cu fata respectiva, observ ca are treaba in mod serios cu mine. ma place sau ceva de genu... Deci nu e farsa.
Dar e cu probleme de mentalitate grave laughing, + ca e ca un buldozer, fizic pe mine m-ar pune jos. Si e insistenta rau

| eckblume a răspuns (pentru anonim_4396):

Si n-o refuzi? laughing Iti dai seama daca i-ai spune ca o iubesti? (Ipotetic) Saptamana viitoare te-ar lua de sot laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Omule, am tot vorbit cu fata chiar ma place, dar mai e un detaliu de adaugat e sarita de pe fix cu totul, ma terorizeaza... HELP

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru eckblume):

Nu am mai conversat asa cu fetele, dar nu mi se pare normala. deci i-am zis ca nu sunt interesat de nimic, dar ea spune ca nu-i dau importanta, ca o pedepesec neraspunzand la ce zice ea... sau dracu stie ce, Insista sa iesim impreuna. chiar nu am vrut sa-i zic in fata sa ma lase in pace. sa nu o jignesc dar cred ca urmeaza, Dar ma vad zilnic fata in fata cu ea si ehh.
A spus ca altii i-au dat ignore, si ma tot intreaba asa ca nu-i dau si eu...

| eckblume a răspuns (pentru anonim_4396):

E aiurea fiindca va vedeti zilnic, dar o modalitate ok poti gasi...sa o refuzi. Pana la urma va intelege. Bafta laughing Macar stii ca nu e farsa.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica? de ce e sarita, ce face? detalieaza si tu

anonim_4396

Spune ca o pedepsesc prin faptul ca nu mai vorbesc cu ea, e ultra-insistenta, agresiva, din senin incepe sa imi scrie ca de ce imi bat joc de ea. Povesteste din senin lucruri foarte personale. ca e respinsa de toti... in realitate vine la mine nervoasa, daca intreb cum e, imi zice: stiu eu ce am facut straight face ))
Desi eu din start dupa ce ea a afirmat ca e interesata de sentimente, am spus instant ca nu sunt interesat de nimic de genu, nici vorba de sentimente. Incercand a vorbi cat mai frumos cu ea, ducand subiectul tot timpul la generalitati impersonale.
Singurul lucru ce am zis, e ca ma consider inferior ei social/fizic etc pentru ca asa e. Dar in acelasi timp LUCRU CE NU I-AM ZIS e ca nu ma atrage deloc din punct de vedere s3xual. Si apropo e interesata numai de relatie sentimentala cam fara partea fizica.

Sunt putin ciudati amandoi. Tu esti prea paranoic, iar ea se cam grabeste sa se bage in relatii, nu faceti ciorba deloc amandoi, iese cacealma. Daca nu va potriviti ca si caractere lasati-o balta si gata.

anonim_4396

De 3 zile nu am intrat pe Fb, azi cand am intrat am 5 mesaje (cu expedierea anulata)
Nu am zis 1 secunda ca sunt interesat de ceva, insa ea crede ca gata "avem ceva intre noi", sau ca nu stiu ce vreau desi eu am zis ca nu vreau nimic.
Are aspectul fetei "inspaimantatoare" ca o sociopata.

anonim_4396

Am spus din prima : dupa ce am inceput a vorbi virtual am observat ca spune lucruri mai iesite din comun dintr-o prietenie simpla : ca ii place nu stiu ce la mine, Ca m-a remarcat si pe strada. Atunci am intrebat-o direct ca unde vrea sa ajunga: si a recunoscut ca are ganduri mai mari decat de prietenie simpla -> am zis sa imi incerc norocul si i-am pomenit in real ca is interesat numai de prietenie cu beneficii. Dupa care ea mi-a povestit cum a fost folosita de altii si ca nu accepta niciodata sa mai fie fraierita, fiind interesat de partea emotionala nu fizica.
Dupa care eu am spus ca nu am intentii de "sentimente" nu sunt tipul ala (am mintit, cred ca si-a dat seama, dar motivul pentru care am mintit a fost sa nu-i zic in fata ca mi se pare respingatoare/ si e prea grasa)
Credeam ca discutiile se termina acolo, dar ea insista si continua vorbind "singura". Partea nasoala ca o cunosc in realitate si mai am treaba oficiala cu ea. Noroc ca in realitate e mai timida, si nu face scandal ca in mediul virtual.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-a bagat in zona prieteniei si se foloseste de tine, eu spun sa iti aduni bani pentru o papusa sexuala

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Nu e doar aia,eu numai cred in femei,ma gandesc la o papusa sexuala imi ofera cea imi ofera o fata, o fata iti ofera ipocrizi, minciuni, persevitate si vaginul ei, o papusa iti ofera vaginul ei si atat

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Am o intrebare Ray? Despre rudele tale impartasesti aceeasi parere? Am femei foarte okay in familie, chiar daca viata mea amoroasa e un fiasco. Gen tipa de care scriam mai sus, parsiva si narcisista, o jucatoare.
In fine ideea e ca: Femeile sunt tot oameni, iar in viata dai de oameni ok, si oamenii de c*cat, trebuie sa stii sa faci diferenta si sa nu generalizezi.

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Asta e ceea ce cred eu, eu am nevoie de o papusa blonda, cat despre familia mea am incredere in ei

Atunci nu-ti mai pierde vremea daca nu esti interesat de ea, observ ca iti este si frica de femei oarecum, ea cam trage de tine, tu nu o placi, nu mai pierde vremea si nu o mai baga in seama ca sa nu-i dai vreo speranta sau ceva daca tu chiar nu o placi.