| dropfool a întrebat:

O fata care inseamna mult pentru mine s-a operat dublu saptamana asta si am aflat la ce clinica. Credeti ca ar fi ciudat sa merg la Bucuresti si sa o surprind cu o vizita, avand in vedere ca nu suntem chiar atat de apropiati? Si mai e si faptul ca nu stiu daca prietenul ei (daca mai este prietenul ei) e si el acolo.
Prietenii mi-au spus ca as fi ultimul dubios sa fac asta pentru ca nu avem nicio treaba, dar mie mi se pare un gest care denota afectiunea si mai ales ca nimeni nu ar face asta.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Degeaba ea inseamna ceva pentru tine, daca pentru ea, tu esti doar o cunostinta. Va aprecia vizita dar sa nu crezi ca iti va pica la picioare pentru asta. Mai ales ca are si prieten. Indiferent ca va fi sau nu acolo, in acel moment. Vei da si prilej de discutii intre ei.
Stai cuminte!

| LoveSleep a răspuns:

Ar fi si ciudat si stupid si ti-ai si rata toate sansele pe care le ai cu ea.

| OldSoul a răspuns:

Daca ai aflat de la alte persoane, nu de la ea, ei bine, ai fi un mare disperat/stalker, deci, mai bine te-ai abtine.
Eventual, daca esti atat de amabil, poti sa-i trimiti un mesaj.

| dropfool explică (pentru OldSoul):

Nu am cum sa-i trimit mesaj pentru ca din cate am inteles nu poate folosi telefonul/calculatorul si nici nu are voie sa citeasca nimic deoarece i-au facut niste implanturi la ochi, ca era sa orbeasca. De asta voiam sa merg sa o vad...

| Emma30555 a răspuns:

Nu e o idee buna. O persoana cand e bolnava vrea sa fie doar cu persoane foarte apropiate din familie sau prieteni foarte apropiati. Poti vorbi cu ea si sa o intrebi daca are nevoie de ceva, sa i spui ca ai vrea sa o vizitezi. Spitalul nu e un loc potrivit pentru surprize

| Steregoi a răspuns:

Ti-a transmis vreun mesaj precum ca te-ar dori in viata ei? Daca nu mai bine nu te duci.