Dragoste. Ce altceva sa pot sa vreau?
Nu sunt genul de animal care va zice "sex" deoarece aia nu mai e dragoaste sau genul de infect care ar zice "bani", nici aia nu e dragoste.
Evident ca iubire, da o sa-mi stric reputatia de bad bou, asa ca o sa zic sex.
Hai să te luminez:
Eu eram sarcastic, glumeam la primul răspuns.
"Ce ai vrea să primești de la iubita/Soția ta". Ți'era lene să pui un "cadou" printre cuvintele alea?
Eu am scris la ce mi-o "zburat" gândul după ce am citit întrebarea.
Nu sunt singurul care ți-a dat un răspuns asemănător, deci, problema nu e tocmai la mine.
Tu nu ești în stare să pui o amărâtă de întrebare. Crezi că citim gânduri? Specifică clar, dacă vrei un răspuns pe măsură.
Și nu te mai oftica pe-aici că mi-e să nu faci vreun infarct.
Parca tu mi-ai spus ca sunt pervers cand am spus de fundita rosie la gat acum catava vreme? Dar nu mi-ai schimbat parerea, tot asta vreau
Sincer, nu ma consider pervers. Este iubita mea si e normal sa facem fel de fel, nu?
Nu ma atrag obiectele. Am casa plina de de toate, as vrea sa mai arunc din ele.
Poate sa ma invite intr-un loc romantic si sa imi faca niste declaratii frumoase? Dar asta de obicei ii fac eu ei.
Pai atunci nu e nimic pervers ![]()
Parerea mea este ca din cand in cand trebuie sa existe ceva deosebit si unic si intr-o relatie. Eu am primit funda rosie de la o fata cu care am avut o relatie de vis. M-a auzit cand i-am spus-o ca pe o gluma unei colege de clasa. In iarna respectiva am fost undeva in prima noastra vacanta impreuna si mi-a facut surpriza (a schimbat ceva, dar a fost parca si mai atractiv) de Craciun. Era si virginuta, si s-a purtat minunat. Nu am mai repetat acest episod, dar am facut multe altele. De cate ori ii propuneam ceva, venea cu idei care faceau totul mult mai frumos.
Orice altceva decat dragoste, este un plus.
Eu as stii ce sa-i iau iubitului daca as fi femeie. Nu e o problema nici daca nu nimeresti uneori, doar daca face el din asta armasar.
alexandragabrielatpu întreabă: