| Mayar a întrebat:

O intrebare putin altfel: Ce ai vrea TU sa primesti de la iubita/sotia ta? Adica fara generalizari, gen : "ce as putea eu sa ii ofer iubitului meu?" Fara porcarii dianstea ca nimeni nu e ghicitor in stele sa stie ce ar vrea persoana X.
Deci tu, tu, ce ai vrea sa primesti de la jumatatea ta? Bine, nu ma bag in viata voastra personala, dar ce puteti impartasi, impartasiti

Răspuns Câştigător
| neca a răspuns:

Orice, atata timp cat e impachetat frumos.

23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sex logic ca doar nu o sa vreau sa se ingrase vaca

| Mayar explică (pentru RAY):

Bine,,, E evident asta... Adica orice cuplu normal are deja parte de asa ceva...

| T0T a răspuns:

Dragoste. Ce altceva sa pot sa vreau?
Nu sunt genul de animal care va zice "sex" deoarece aia nu mai e dragoaste sau genul de infect care ar zice "bani", nici aia nu e dragoste.

| LoveSleep a răspuns:

Evident ca iubire, da o sa-mi stric reputatia de bad bou, asa ca o sa zic sex.

| Mayar explică (pentru LoveSleep):

Asta m, a gandesc ca primeti tot timpul. Eu ma refeream la ceva cadou cu o anumita ocazie, te miri care.

| LoveSleep a răspuns (pentru Mayar):

Trebuie să specifici și tu "ce cadou vrei să primești de la.".

Asta e la mintea cocosului. E evident ca se exclude... Adica orice cuplu normal are deja parte de asa ceva...

Cum să fie la mintea cocoșului?
Tu ce vrei de la prietenul tău?
Primul lucru la care te gândești e ceva material?
Ești cam materialistă soro'.

Mai, din cate stiu eu, cadoul e cadou. Nu ma refer neaparat la chestii materiale. Tie numai la alea iti sta gandul? Ma refeream la un cadou, insa nu la sex. E aiurea sa numesti sexul un cadou...

Tu n-ai zis "Cadou" laughing

Si tu nu ai zis ca ai probleme cu priceperea limbi romane. Nu cred sa fie vreun echivoc in intrebarea mea.

Asa ceva... nu mai sunteti in stare nici sa raspundeti la o amarata de intrebare... Vai s-amar!

Hai să te luminez:
Eu eram sarcastic, glumeam la primul răspuns.

"Ce ai vrea să primești de la iubita/Soția ta". Ți'era lene să pui un "cadou" printre cuvintele alea?
Eu am scris la ce mi-o "zburat" gândul după ce am citit întrebarea.
Nu sunt singurul care ți-a dat un răspuns asemănător, deci, problema nu e tocmai la mine.
Tu nu ești în stare să pui o amărâtă de întrebare. Crezi că citim gânduri? Specifică clar, dacă vrei un răspuns pe măsură.
Și nu te mai oftica pe-aici că mi-e să nu faci vreun infarct.

rolling on the floor

| SkyPilot a răspuns:

Parca tu mi-ai spus ca sunt pervers cand am spus de fundita rosie la gat acum catava vreme? Dar nu mi-ai schimbat parerea, tot asta vreau happy

| Mayar explică (pentru SkyPilot):

Bine, in afara de asta! Asta stiuuu! Asta vor toti baietii. Ce baiat n uar vrea asta? big grin Altceva, mai... original? big grin

Esti mai pervers, dar noh, macar recunosti, tot ii bine

| SkyPilot a răspuns (pentru Mayar):

Sincer, nu ma consider pervers. Este iubita mea si e normal sa facem fel de fel, nu?
Nu ma atrag obiectele. Am casa plina de de toate, as vrea sa mai arunc din ele.
Poate sa ma invite intr-un loc romantic si sa imi faca niste declaratii frumoase? Dar asta de obicei ii fac eu ei.

Dragutul de tine! Da, inteleg, desi raritati ca tine nu am mai intalnit - stii, adica sa nu vrea niciun obiect. Nici macar o prajitura? Ca aia se mananca big grin

Mai bine o bere happy
Si dupa asta imi zice ca ar trebui sa mai dau 2-3 kile jos, sa merg sa mai dau o tura la parcul de langa casa happy

laughing

Ai fi de acord sa discutam pe privat despre fundita rosie? Sunt curios cum gandesti. Si ti-as putea povesti pe scurt de ce eu nu consider asa ceva pervers.

Eu zic ca putem discuta si aici destul de nestingheriti. Aceste intimitati sunt presupunse ca se intampla mereu, nu cu o anumita ocazie... Ca atunc iaceea nu mai e relatie, sau e pe duca.

Pai atunci nu e nimic pervers happy
Parerea mea este ca din cand in cand trebuie sa existe ceva deosebit si unic si intr-o relatie. Eu am primit funda rosie de la o fata cu care am avut o relatie de vis. M-a auzit cand i-am spus-o ca pe o gluma unei colege de clasa. In iarna respectiva am fost undeva in prima noastra vacanta impreuna si mi-a facut surpriza (a schimbat ceva, dar a fost parca si mai atractiv) de Craciun. Era si virginuta, si s-a purtat minunat. Nu am mai repetat acest episod, dar am facut multe altele. De cate ori ii propuneam ceva, venea cu idei care faceau totul mult mai frumos.

| Lawliet14 a răspuns:

Orice altceva decat dragoste, este un plus. happy Eu as stii ce sa-i iau iubitului daca as fi femeie. Nu e o problema nici daca nu nimeresti uneori, doar daca face el din asta armasar.