|

Partea a doua din:

Dacă a-i scrie o carte, ce titlu a-i alege de mai jos:

1. Unde naiba sunt chiloții mei?!

2. Barbatul care a părăsit Facebook-ul. (Postarile lor cu politicieni, fete pe jumătate dezbrăcate, prostia gratuită și pisicile adorabile i-au furat inocența).

3. Ti-am distrus toaleta ecologică.(Totul a început cu o salată și mici cu muștar, care a luat sfârșit într-o priveliște grotească).

4. Mă vei m-ai iubi dacă mi-aș găurii pălăria? (Poveștile de groază a bărbaților lăsați nesupravegheați sau ignorați de femeile lor).

5. Dă o notă de la 1 la 10 pentru sfârcurile iubitului meu.

6. Aventurile în menstruație. ("Închide ochii și experimentează cu mine acel moment, ultima lună sau ultimul an, când ai avut un atac de panică").

7. Cenușăreasa este transportată la morgă.

8. Ai furat acel pulover de la un cadavru! (Cum reușesc două surori gemene să cauzeze probleme triple).

9. Poezii despre zdrențe.

10. Și ea nu a m-ai auzit de el niciodată. (O poveste de dragoste).

11. Satana este o lesbiană.

12. Depresia mea este mai importantă decât o ta.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

"Unde naiba sunt chiloții mei?!" Aia care a scris 50 Shades of Grey și-ar băga unghia în gât văzând cartea asta iar criticii literari s-ar sinucide pe capete. După o astfel de capodoperă, literatura poate să-și ia o pauză prelungită.
"Cenușăreasa este transportată la morgă" o carte despre violența conjugală și cum se sfârșesc marile iubiri atunci când basmul se încheie. Disney ar da faliment ori m-ar da în judecată.
"Ai furat acel pulover de la un cadavru!" pare ceva ce și-ar spune niște top modele care anchetează moartea unei colege de breaslă, un roman polițist plin de glamour și detective anorexice. Spre deosebire de cărțile Agathei Christie, în cartea asta nu se mănâncă niciodată.
"Și ea nu a mai auzit de el niciodată", ăsta suna cel mai bine dar prea seamănă cu Bărbatul care n-a mai sunat de Rosie Walsh.
Titlurile astea m-au întristat, spre deosebire de celelalte, trebuie să-mi revin recitind ceva de San-Antonio: Vino cu lumânarea pregătită, Te-am trimis pe lumea aialaltă, Ăsta-i mort şi habar n-are sau Dragă, pasează-mi microbii tăi laughing

1 răspuns: